Girona

El Girona recupera el servei de bus i torna a habilitar la FanZone

El Girona ha informat a tota la seva massa social que tornarà a habilitar la FanZone, un punt de trobada per tots l’afició blanc-i-vermella que vulgui fer una prèvia al pàrquing de Gol Nord de Montilivi. L’espai estarà obert a partir de les vuit del vespre i fins a l’inici del matx contra el Getafe, a les deu de la nit.

Com és habitual, hi haurà servei de bar, food trucks i la botiga oficial del club per comprar marxandatge del Girona. Com a novetat, el club habilitarà un espai per poder-se fotografiar amb el trofeu de Premier League que va guanyar la darrera temporada el Manchester City de Pep Guardiola. La tarda també estarà ambientada per un discjòquei en directe a l’espai.

Retorn del servei de bus

El club torna a posar a la disposició de tots els socis, un servei de bus fins a l’estadi. La línia que s’habilitarà començarà davant dels Jutjats i anirà fins als aparcaments dissuasius de Mas Gri i el Pavelló de Palau (seguint el trajecte de la línia 2). La ruta baixarà fins a la rotonda del costat de l’Estadi de Montilivi. La línia tindrà una freqüència de 10 minuts i estarà coberta amb sis autobusos. Per als no socis, el preu del bus serà 1,40 euros.

El servei començarà a funcionar dues hores abans i el servei de tornada funcionarà fins una hora i mitja després de concloure el partit. Així doncs, el Girona recupera un servei de mobilitat que molts aficionats socis podran tornar a gaudir de manera gratuïta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)