El Girona agafa marge gràcies a una segona part completa

Div. d’honor juv. La victòria contra el Nàstic és la tercera en quatre jornades

Girona 3 Nàstic 0

GIRONA:Gerard, Biel Borra, Bas, Pedroza, Jan Jiménez, Marc Fernández (Celma, 86’), Almena, Enric Garcia, Quer (Luka, 62’), Iker Vázquez (Guillem, 80’) i Albert Garcia (Mamadou, 62’).NÀSTIC:Pieri, Teo, Pau Coll, Ivan, Bayona (Santiago, 73’), Bolado, Uri Marín (Carbajosa, 73’), Kevin (Sergi Vega, 80’), Folch, Ot Agné (Ortega, 55’) i Uri Gómez (Jan Virgili, 46’).GOLS:1-0 (54’) Albert Garcia. 2-0 (67’) Almena. 3-0 (84’) Almena.ÀRBITRE:Espallargues Casellas.T.G.:Quer i Guillem, del Girona, i Ivan, Bayona, Folch i Jan Virgili, del NàsticCOMENTARI:El juvenil A del Girona, que havia tingut una arrencada decebedora, s’ha enlairat. L’equip de Sergi Mora tenia partits contra rivals de la zona baixa i els ha resolt bé, amb una sèrie de 10 punts de 12 que li permeten agafar marge respecte a les posicions de perill. El partit d’ahir a Vilablareix contra el Nàstic es va resoldre en una segona part molt completa dels blanc-i-vermells. La primera va ser discreta, amb poques arribades. Les més clares van ser d’Almena (31’ i 45’). El Girona va sortir amb una marxa més després del descans. Hi va haver un primer avís d’Almena abans de l’1-0, en una falta lateral amb gol d’Albert Garcia (54’). Amb el gol, el Girona va manar amb autoritat i el Nàstic, amb una sola ocasió en una falta lateral, no va oposar resistència. Una bona combinació col·lectiva va acabar amb el 2-0, d’Almena, que també va fer el tercer, en un un contra un amb el porter.