Girona

Míchel: “No estic content. No ens serveix tenir la pilota si no acabem jugades”

Míchel ha estat molt autocrític després del partit, i és que no li ha agradat el que ha vist del seu equip, sobretot en la segona part. Aquestes han estat les seves declaracions en la roda de premsa.

La valoració

“El control del partit a la primera part ha estat molt bé. Volíem que ells no tinguessin transicions i que tinguessin els extrems al darrere i ho hem fet percete en la primera part, però en la segona no. Per fer-ho has d’acabar jugades i hem arribat moltíssim però hem xutat 12 vegades com ells. Hem d’arribar i fer mal, sinó no ens interessa la pilota. Hem començat bé la segona part fins l’1-1 però després s’ha descontrolat molt i hem regalat l’1-2 perquè no es pot perdre la pilota en una passada com la de Samu Saiz. Tirar una moneda a l’aire no m’agrada, el que vull és el de la primera part.Marxo enfadat amb això perquè no pots marcar dos gols i no guanyar. Si arribem tantes vegades a l’àrea han de ser ocasions, perquè sinó ens protegim i sortir al contraatac. No estic satisfet.”

El punt

“No hem perdut dos punts, n’hem guanyat un. L’Espanyol fa moltes coses bé i no estic content, perquè no pot passar el que ha passat.”

Els gols en contra

“Hem de millorar, millorar i millorar.”

Terrats

“Em sembla que ha estat molt bé. Ha fet un partit seriós i amb molta responsabilitat, fent el que li havíem demanat. Havia baixat físicament i per això l’hem canviat però ha estat molt bé.”

La segona part

“La perspectiva que tinc ara és que en la primera part hem anat als duels amb agressivitat i hem guanyat segones jugades i en la segona part hi ha hagut molt descontrol i aquesta ha estat la clau. Pot passar qualsevol cosa. Ens hem posat per darrere i és el que hi ha. No és injust perquè han xutat el mateix que nosaltres. Si tens la pilota.”

La posició d’Arnau

“Arnau de pivot ha funcionat molt bé en la primera part. El volíem en la transició defensiva. Quan enfonses el rival ell pot aparèixer per banda o pot entrar per dins. Ho fa perfecte perquè ho entèn. Ha fet una gran primera part i en la segona ha estat bé però ha patit més en els duels amb Braithwaite.”

David López

“Avui eren uns quants els jugadors que tenien passat amb l’Espanyol, però tots estaven preparats i aquests són jugadors que ho saben afrontar sense problema. No ha calgut cap preparació perquè amb els jugadors amb tanta experiència no cal parlar res.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)