Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“No és injust si xutes tantes vegades com ells”

Míchel Sánchez va ser molt crític després del partit, segurament molt més del que és habitual després d’un duel en què el Girona va tenir molts bons minuts. Però és que el madrileny tenia molt clara la lectura del partit. “El control del matx en la primera part ha estat molt bé. Volíem que ells no tinguessin transicions i que els seus extrems estiguessin al darrere i ho hem fet perfecte. En la segona part, no. Per fer-ho bé, s’han d’acabar jugades, perquè hem arribat moltíssimes vegades a l’àrea però hem xutat 12 vegades a porteria, tantes com ells. Hem d’arribar i fer mal, perquè, si no, no ens serveix de res tenir la pilota. Més val estar protegits i sortir al contraatac, perquè si una cosa és clara és que si acabem xutant les mateixes vegades que el rival no podem dir que sigui injust. Per això no tinc la sensació d’haver perdut dos punts, sinó de guanyar-ne un. Estic enfadat amb el partit que hem fet”, va sentenciar contundentment el madrileny, que té molt clar que tampoc pot encaixar dos gols en cada partit: “No pot ser que en cada partit marquem dos gols i no ens serveixi per guanyar. Hem de millorar, millorar i millorar.”

La diferència, entre el que es va veure en la primera part i en la segona, Míchel la va explicar pel canvi que va fer l’equip a l’hora d’anar amb agressivitat a les pilotes dividides, guanyant moltes segones jugades. “Hi ha hagut molt descontrol i després pot passar qualsevol cosa. A mi no m’agrada que el desenllaç sigui tirar una moneda a l’aire. El segon gol, a més, l’hem regalat, perquè tenim molt parlat que no podem perdre pilotes com aquella de Samu Saiz”, va dir Míchel, que a títol personal va elogiar el partit de Terrats i la personalitat de David López en el seu retorn a l’RCDE Stadium, i va explicar què buscava amb Arnau centrat: “Té el talent per ser a dins i, si hi és, pot aparèixer per qualsevol lloc.”

LA PRIMERA PART

“Hem controlat bé el partit. No volíem que poguessin tenir transicions”

LA SEGONA PART

“Hi ha hagut molt descontrol. No m’agrada que el final sigui tirar una moneda”

EL PROBLEMA

“No pot ser que en cada partit marquem dos gols i no serveixi per guanyar”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)