Girona

Callens i plantilla tancada?

Fronts oberts. Míchel admet que l’arribada d’un central podria ser l’últim moviment sempre que l’apartat de sortides no s’incrementi encara més

El tècnic del Girona, Míchel Sánchez, va atendre els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit de demà a l’estadi de La Ceràmica. Evidentment, un dels temes candents per a l’entorn és la situació del club en el mercat d’hivern i el de Vallecas no va defugir de parlar-ne. Per Míchel, l’arribada de Tsygankov és un pas de qualitat important per a l’equip, per la qualitat i el ventall de recursos que ofereix l’ucraïnès. El madrileny, a més, admet que, si arriba un altre central –Callens està a punt de fer-se oficial–, la plantilla es donaria per tancada, tot i fer-se oficial la sortida de Terrats, la pràcticament feta de Samu Saiz i la possible de Manu Vallejo. El madrileny va ometre que hi pugui haver encara més sortides, un fet que sí que obligaria el club a moure’s i incorporar algun futbolista. A hores d’ara, pel màxim responsable tècnic de l’equip, la posició està ben coberta per Oriol Romeu, Aleix Garcia, Yangel Herrera i, puntualment, Iván Martín o, fins i tot, el retornat Borja García i en un futur proper Ibra Kebé, tot i els dubtes del seu rendiment després de múltiples mesos lesionat. A la punta de l’atac tampoc arribaria ningú confiant amb Taty, Stuani i el nouvingut Viktor Tsygankov, que pot actuar a l’extrem, de mitjapunta o de segona punta: “Tsygankov és un jugador amb molta qualitat, segur, que ens ajudarà a millorar l’equip”, deia Míchel, que hi afegia: “Pot jugar a la mitjapunta i també d’extrem aportant un ampli ventall de característiques en atac que, a més de les que ofereixen la resta, em permet disposar de molts recursos”.

Viktor Tsygankov viatjarà amb els seus nous companys fins a Vila-real per entrar a poc a poc en dinàmica i, tot i que ja està inscrit en LaLiga, no estarà en perfectes condicions fins d’aquí a uns quinze dies: “Viatjarà amb l’equip però no està a punt per jugar. Crec que d’aquí a dues setmanes el jugador podrà jugar i ajudar-nos. El seu nivell és top. És important que un jugador així hagi volgut venir.”

Sortides cantades

L’entrenador del Girona va valorar també la sortida ja efectiva de Ramon Terrats i va passar per sobre de la de Samu Saiz, encara no oficial: “Personalment, la de Terrats és una baixa important. És una gran persona, sempre ha donat el 100% per l’equip. Em va demanar jugar, sap que Oriol Romeu és un jugador de molt nivell i ha volgut més minuts al Vila-real B. Estic segur que li anirà bé i que el curs que ve tornarà”, explicava Míchel, que sentenciava: “Sobre Samu Saiz, ara mateix és un tema personal i prefereixo no parlar-ne fins que no es tanqui la seva situació. De Callens, igual, i d’algun altre jugador, també. Sempre parlo amb Cárcel i tinc molta confiança en la seva feina. Qualsevol decisió que prengui serà buscant el millor per al club.”

Queden 10 dies de mercat i operacions per tancar o obrir.

LES REACCIONS

Terrats va demanar jugar i sap que Oriol Romeu és un jugador de molt nivell. Segur que li anirà molt bé al Vila-real i que el curs que ve tornarà
Tsygankov és un jugador amb molta qualitat, segur que ens ajudarà a millorar l’equip
Míchel Sánchez
Entrenador del Girona

David López, amb una lesió a l’isquiotibial

El club va informar que el central té una lesió a l’isquiotibial de la cama esquerra i que serà baixa, com a mínim, de cara al partit contra el Vila-real. El defensa és dubte per al pròxim matx contra el Barça, ja que el mateix Míchel no va descartar ahir que pugui arribar al duel contra els blaugrana de dissabte 28 a les 16:15 h. Les altres baixes per a Vila-real seran Reinier i Ibra, i el tècnic recupera el Taty, Juanpe i Javi Hernández.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)