Girona

Callens, un nou element per a l’eix de la defensa

El Girona ha anunciat la incorporació del central Alexander Callens, que es trobava sense equip després d’acabar el seu contracte amb el New York City el passat 1 de gener. El peruà s’afegeix a la nòmina de centrals en la plantilla dirigida per Míchel fins al 30 de juny del 2025 i per tal que se li activi la fitxa, l’entitat haurà de donar sortida a un dels seus futbolistes –després de la sortida de Terrats i l’activació de Tsygankov, les 25 fitxes disponibles del primer equip han tornat a quedar ocupades–. Els qui tenen més números de fer les maletes són Manu Vallejo i Samu Saiz, amb propostes, els dos, de diversos equips.

Callens es va formar a l’Sport Boys del seu país des d’on va fitxar per la Real Sociedad. El central va competir a segona B amb l’equip filial donostiarra abans de fer el salt al Numància, a segona A. Des del club de Sòria, el nou fitxatge del Girona va endinsar-se a la MLS defensant el New York City, club propietat del City Football Group, també màxim accionista del Girona. I és que, Callens va fer-se un lloc al soccer dels Estats Units des del 2017 fins al passat 1 de gener del 2023, cinc anys en els quals va guanyar un títol de la MLS coincidint en algun moment de la trajectòria amb els actuals jugadors del Girona, Yangel Herrera (entre el 2017 i el 2018) i Taty Castellanos (entre el 2018 i el 2022), o amb l’ex entrenador del club, el selvatà Domènec Torrent (entre el 2018 i el 2019).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)