Girona

Plantilla tancada amb les sortides de Vallejo i Samu

Ahir, el club gironí va fer oficials les sortides de Manu Vallejo cap a l’Oviedo en forma de cessió amb opció de compra obligatòria en cas d’ascens asturià i, a la tarda, l’anunci de Samu Sáiz que es desvinculava del Girona per anar lliure al Sivasspor de Turquia. El jugador madrileny, que ja va ser presentat ahir amb el seu nou club i que deixa enrere una etapa al conjunt gironí després de jugar-hi durant dues temporades i mitja, 120 partits, 12 gols i una relació d’amor i odi entre l’afició. Dues notícies que faltava concretar.

La plantilla, definida

Míchel, en la prèvia del partit a Vila-real, ja va deixar entreveure que no hi hauria gaire canvis en l’equip. Més enllà de les dues sortides de Vallejo i Sáiz, el tècnic madrileny va afirmar que amb l’entrada de Callens “donava per tancada la plantilla”. Com vam poder saber, el club no buscarà cap fitxatge per acabar de completar la plantilla, que actualment té 24 fitxes de les 25 permeses.

“Estic satisfet amb la plantilla que ens ha quedat. Terrats, Manu i Ureña van demanar per sortir. Per mi eren jugadors que sumaven, però entenc que ho vulguin fer més a dins del camp”, va dir el de Vallecas en la prèvia del partit d’aquesta tarda contra el Barça. A més, també va valorar els jugadors que han de reforçar l’equip després de les seves lesions. “Si Reinier es recupera bé, no cal un reforç a dalt. Potser, amb la marxa de Terrats, em falta un jugador al mig més posicional, però amb David López ho podem suplir. Si ha de venir Messi, li fem lloc, però no serà el cas. Ha de ser una oportunitat de mercat immillorable”, va afirmar el tècnic del Girona, content amb la plantilla que li ha quedat.

Així, doncs, Quique Cárcel i l’estructura de la direcció esportiva del club han pogut lligar el fitxatge de Viktor Tsygankov (extrem dret) i d’Alex Callens (central esquerra). Sobretot el peruà ha satisfet un dels principals objectius de l’equip, reforçar l’eix defensiu. Els pròxims dies marcaran el futur.

DUES SORTIDES

El club va fer oficial la marxa de Manu i Samu cap a l’Oviedo i el Sivasspor (turc)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)