Girona

El marge s’escurça molt

Perdre contra el Barça podia entrar en tots els plans dels de Míchel, però en clau de classificació la derrota de dissabte contra els blaugrana ha estat més cara del que es podia esperar, ja que la resta de resultats de la jornada han estat molt dolents per als interessos del Girona. Ahir el Valladolid i el Celta, que començaven el dia en zona de descens després de la victòria del Cadis de dissabte contra el Mallorca (2-0), van guanyar a casa contra el València i l’Athletic Club, respectivament, i han fet que la zona baixa estigui més ajustada que mai. De fet, el Girona, amb 21 punts, tanca la jornada amb només dos punts de marge respecte a la zona de descens –des de la tretzena jornada que no el tenia tan a prop–, tot i ocupar la dotzena posició, que podria ser la tretzena si el València puntués entre setmana contra el Madrid en el partit ajornat per la supercopa, que serà el que tancarà definitivament la primera volta de la lliga. Per sota el Cadis, el que cau a la zona de descens és el Getafe, que va perdre contra el Betis, ha quedat encallat en els 17 punts –amb quatre derrotes consecutives, és un dels equips en pitjor dinàmica de la lliga– i baixa fins a la penúltima posició, davant d’un Elx que, amb només sis punts, té un peu i mig a segona divisió A si no fa una segona volta de lliga per emmarcar.

Els gironins, que fa un parell de jornades, abans de les derrotes contra el Vila-real i el Barça, tenien cinc punts de marge respecte al descens, han d’estar més alerta que mai, perquè la igualtat en la lluita per la permanència és absoluta, i fins i tot el València, rival dels gironins diumenge a Montilivi, s’hi podria veure involucrat si encadena un parell de resultats negatius més. De fet, entre l’onzè, l’Almeria, i el divuitè, el Cadis, només hi ha tres punts de diferència.

FA TRES MESOS

Des del final de la jornada 13 que el Girona no era a només dos punts del descens
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)