Girona

La lesió de Yan Couto regira l’escenari

Girona El club preveia un desenllaç tranquil del mercat, però la baixa del brasiler preocupa i fa rumiar en alternatives d’última hora

Míchel va comentar en una de les últimes rodes de premsa que la plantilla quedava tancada amb la incorporació d’Alex Callens per les pròximes dues temporades. Només deixava clara una cosa: “Ens mourem, tan sols si hi ha una gran oportunitat en el mercat que no puguem refusar”, va comentar el tècnic madrileny, que en aquesta reflexió no comptava amb els hipotètics contratemps. I n’hi ha hagut un. La lesió de Yan Couto preocupa al club, que tem que el problema al turmell sigui més greu del que podia esperar d’entrada i que la baixa s’allargui fins cap als dos mesos. Preveient aquest mal pronòstic, el club ha reactivat la possibilitat de fer un últim fitxatge, amb el condicionant que el mercat es tanca aquesta nit. Sense el brasiler, Míchel ha de fer invents al lateral dret quan perd Arnau Martínez, com de fet passarà diumenge contra el València, amb el maresmenc sancionat.

Dos i tres, de moment

Amb l’arribada de Viktor Tsygankov i Alexander Callens queden cobertes, de moment, dues de les tres sortides que hi ha hagut: Manu Vallejo, Ramon Terrats, cedits, i Samu Saiz, rescindit. El tècnic de Vallecas confia en la ràpida recuperació de David López, jugador que pot situar-se a la zona de pivot, i de la immediata recuperació d’Ibra Kébé. El malià està ultimant el seu retorn , tot i que fa molt de temps que n’està apartat i el ritme serà una de les preocupacions per tornar a disposar d’una peça important per tenir fons d’armari. Sobretot amb la marxa de Terrats al filial groguet, que ha deixat orfe Oriol Romeu en la demarcació de pivot posicional.

L’operació Arnau

Un dels jugadors que té tots els números d’abandonar a final de temporada el Girona és el lateral dret Arnau Martínez. Segons va informar Mundo Deportivo, i com va poder corroborar aquest diari, l’Atlético de Madrid és ara mateix el principal candidat per aconseguir el fitxatge del jove futbolista, que té un contracte per a les pròximes dues temporades, fins al 2025, i amb una clàusula de 20 milions d’euros. Els colchoneros estarien negociant una possible rebaixa de la xifra a través de moviments de jugadors o amb possibles cessions, i fins i tot hi hauria la possibilitat que jugués una temporada més a Montilivi com a cedit.

Moltes són les operacions que giren entorn d’Arnau, però el conjunt madrileny ha estat el club que s’ha avançat a tothom, fins i tot al Barça.

Un estiu mogut

D’altra banda, el Girona tindrà un estiu mogut a causa de l’acabament de les cessions i dels jugadors, que no són pas pocs, que acabaran contracte. El primer objectiu és assolir la permanència un any més a primera divisió, però Quique Cárcel ja té a tocar un final de curs que podria significar un final d’etapa per a molts futbolistes que han defensat la samarreta vermella-i-blanca durant molts anys, amb noms com ara els de Juanpe o Borja García

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)