Girona

El primer a l’elit amb Iglesias Villanueva

Novetat. El col·legiat gallec arbitrarà per primera vegada un partit del Girona a primera, després de vuit precedents de mal record

La federació espanyola va anunciar ahir les designacions arbitrals per a la vintena jornada de lliga, la primera de la segona volta, en què el Girona rebrà diumenge la visita del València a Montilivi (16.15h). L’escollit per arbitrar el matx serà Javier Iglesias Villanueva, que tindrà l’ajuda des del VAR de Jaime Latre. Serà la primera vegada que el col·legiat gallec arbitri un partit del Girona a primera divisió, i és que és un dels debutants a la categoria. Iglesias Villanueva, però, és un vell conegut dels gironins, i és que ja ha arbitrat vuit partits del Girona i el balanç no és gaire esperançador, ja que els blanc-i-vermells només n’han guanyat dos. Entre les derrotes més doloroses amb l’àrbitre gallec destaca el 0-2 de la tornada de la final del play-off d’ascens contra el Rayo Vallecano a Montilivi.

Diumenge serà l’estrena amb Iglesias Villanueva sobre la gespa a primera divisió, però el gallec ja ha estat protagonista en alguns partits del Girona aquest curs des del VAR, i és que va ser l’encarregat de fer revisar i que s’acabessin xiulant els penals a favor dels gironins al camp del Madrid per mans d’Asnesio i a Montilivi contra el Rayo Vallecano per una trepitjada de Fran García sobre Iván Martín.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)