Girona

La primera parada, a Mestalla

La primera jornada de la competició, la del retorn del Girona a primera, va ser al camp del València, a Mestalla. El conjunt de Míchel arribava amb moltes peces noves, però encara en faltaven moltes més. El conjunt de Míchel s’enfrontava a un projecte nou, amb Gennaro Gattuso al capdavant i amb una un equip valencianista renovat amb les entrades dels fitxatges a la línia d’atac de Castillejo, Lino i Duro a l’onze i Almeida al lateral esquerra. Per altra banda, el Girona viatjava amb set fitxes del filial –Matas, Roca, Sala, Monju, Artero, Ureña i Pau Víctor– per intentar aconseguir un bon resultat en un camp complicat.

Un equip per acabar

En l’onze inicial de Míchel al feu valencianista va treure Sáiz i Terrats per completar un equip que arribava amb moltes peces del mercat de fitxatges per acabar de lligar, entre les quals la d’Oriol Romeu, que no debutaria fins a la quarta jornada al camp del Mallorca. També faltaven per lligar els porters suplents, Gazzaniga i Fuidias, que no van ser oficials fins a les darreres hores del període d’incorporacions d’estiu. Després arribarien Toni Villa i Manu Vallejo, cedit a l’Oviedo, a més a més de les darreres arribades de Callens i Tsygankov.

Per tant, el Girona tindrà un equip molt més definit i acabat que a l’anada. Això no obstant, el més probable és que no pugui disposar de David López, que, precisament, va debutar amb la samarreta gironina de la senyera, en partit oficial, a Mestalla.

Un context molt diferent

Si ens centrem en els dos projectes esportius, el València i el Girona es pot dir que s’han capgirat els papers. Tot i no lliga r bons resultats davant el Vila-real i el Barça, el conjunt de Míchel arriba amb bona moral i amb una millora notable en l’aspecte defensiu. El conjunt de Voro, a través de la mala maror que viu el club i l’afició, té molts de dubtes perquè des del mes de novembre, abans del mundial de Qatar, l’equip no ha aconseguit cap triomf. Resultats a banda, amb el nou entrenador al capdavant tot fa pensar que el València no tindrà el mateix estil de joc que a l’anada, on es va veure un equip que va voler ser protagonista amb la pilota. Ara bé, el xoc a Montilivi tindrà el descens a prop. Un mal de cap comú.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)