Girona

Tercera aturada per reflexionar

El Girona afronta, el proper cap de setmana, el tercer parèntesi de la lliga per dates FIFA per a les seleccions. I, els partits abans d’encarar les tres, els resultats han estat dispars, si bé les sensacions sempre han estat prou bones. En la primera, al setembre, els gironins es van haver d’aturar després de perdre al Benito Villamarín (2-1) però de deixar una bona imatge contra un conjunt bètic que va aprofitar els errors blanc-i-vermells –els de Míchel venien de vèncer el Valladolid a Montilivi i tenien un marge de tres punts respecte del descens. En la segona, la més peculiar i alhora la més llarga, la disputa del mundial va trencar una bona dinàmica del Girona en un campionat que van deixar amb triomf al Martínez Valero contra l’Elx (1-2), una ratxa de quatre jornades sense perdre (vuit punts de dotze) i amb posterior victòria en la copa en la pròrroga a Quintanar del Rey (1-2). En aquesta aturada, l’empat a Vallecas deixa un regust agredolç, ja que, si bé s’encadenen tres jornades sense vèncer i la primera part de l’equip va ser dolenta, la millora de la segona i el fet de passar de quatre a cinc punts de marge amb el descens permet mirar el futur amb calma.

Les anteriors dues aturades ja superades, el Girona mai no va reprendre la lliga amb victòria –derrota contra la Real a Montilivi (3-5) i empat, precisament contra el Rayo, després del mundial (2-2)–, tot i que l’activitat es va reprendre amb derrota i eliminació en la copa contra el Cacereño.

ELS PARÈNTESI

Betis-Girona (j. 6) 2-1
Següent partit: Girona-Real (j. 7) 3-5
Elx-Girona (j. 14) 1-2
Girona-Rayo (j. 15) 2-2
Rayo-Girona (j. 26) 2-2
Girona-Espanyol (j. 27) ?
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)