Girona

Taty Castellanos: “Estic molt còmode al Girona i espero seguir molts anys”

El davanter argentí ha parlat sobre la seva situació actual en un vídeo que ha publicat el club pels seus mitjans de comunicació

  • VÍDEO: Entrevista a Taty Castellanos en el canal de YouTube del club.
  • Taty Castellanos en el partit al camp del Rayo. EFE.

El Girona ha penjat un vídeo en el seu canal de YouTube amb una entrevista al Taty Castellanos i a Claudio Gomes, jugador del Palerm. En aquest, el davanter gironí ha repassat la situació actual tan personal com de l’equip. “Sabia que Girona era una ciutat petita, però molt bonica. És un lloc molt acollidor i amb molt bona gent”, ha explicat sobre els seus primers mesos a Catalunya. Després, ha declarat que tothom l’ha rebut molt bé, siguin jugadors, equip tècnic o aficionats, i que se sent “molt còmode” i que espera seguir “molts anys”.

Sobre el moment de l’equip, ha explicat que estan en un moment “molt atractiu del campionat”, i que han de treballar molt perquè venen partits molt complicats. “Tenim bones sensacions dins del grup, hem de lluitar per quedar el màxim amunt possible”, ha assegurat.

Per acabar, ha parlat de la seva experiència dins del City Football Group, ja que el Girona és el tercer equip pel qual passa d’aquesta propietat, junt amb el New York City i el Montevideo City Torque. “Ha sigut una experiència enriquidora per la meva carrera. Tots els equips del grup són com una família”, ha conclòs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)