Girona

Montilivi assegura el ple per rebre l’Espanyol

El club ha informat aquesta tarda que s’han exhaurit les entrades a la venda

El Girona ha informat aquesta tarda que s’han esgotat les entrades a la venda per al partit de dissabte en què els blanc-i-vermells rebran la visita de l’Espanyol (a les 14h) en el que serà el segon i últim duel català de la temporada a Montilivi. D’aquesta manera s’espera que l’assistència s’acosti, o fins i tot superi, els 13.402 espectadors que van presenciar el Girona-Barça de la primera volta i que són, de moment, la millor entrada de la temporada.

Arrossada a la Fan Zone

Dues hores abans del partit, a les dotze del migdia, s’obrirà la Fan Zone on el “plat estrella” serà una arrossada popular. Els aficionats que ho vulguin podran dinar-hi un plat d’arròs i beguda per només 8€. Amb això, el Club busca fer caliu abans d’un partit on el Girona necessita l’empenta de la seva afició. La Fan Zone també acollirà com habitualment, activitats per als més menuts, la possibilitat de pintar-se la cara amb els colors, música en directe i la visita de la nostres mascotes; la Canya i la Sisa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)