Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“Són més que tres punts”

El tècnic del Girona, Míchel Sánchez, va analitzar com ha d’afrontar el seu equip un duel català crucial per al futur immediat. “És un duel català, tota l’afició l’espera i sabem que després del Barça només quedaran deu partits i és ja el tram final de la competició. En aquests últims deu partits crec que hem d’estar per damunt de la desena posició. És l’objectiu i per això hem de guanyar. També perquè l’Espanyol és a quatre punts i el deixaríem a set punts més el goal average. Per això és un partit especial i són més que tres punts”, explicava clar i català el tècnic de Vallecas, que va elogiar la plantilla de l’Espanyol tot i la situació delicada que té en la taula després de perdre els últims tres partits abans de l’aturada. “És un equipàs i té jugadors de molt nivell. Nosaltres a casa sempre hem fet les coses bé i hem tingut el punt d’agressivitat que requereixen aquests partits. Per això espero que l’equip doni la millor versió de la nostra capacitat. Podem guanyar a qualsevol rival, l’Espanyol ara mateix està per sota nostra, però és un gran equip. Sempre volem els tres punts contra qualsevol rival i la pressió és la de sempre”, va manifestar.

Per a Míchel, per poder aturar jugadors de gran nivell com Sergi Darder, Joselu, Braithwaite i companyia, el Girona ha d’imprimir el seu estil característic i mostrar la millor versió possible. “El millor que pot passar és que l’equip estigui al seu nivell. Si som capaços de guanyar la pilota i imposar el nostre estil, podem fer que jugadors com Darder estiguin menys còmodes. Això és el que volem fer, tot i saber que l’Espanyol té altres jugadors com Joselu, Braithwaite, Puado, Darder o Vinícius, importants per a l’atac. Volem fer un pas endavant amb pilota i no perdre la possessió en zones perilloses en què en la seva transició ens poden fer mal”, assenyalava un Míchel que també va recordar i defensar la figura de l’entrenador quan les coses van mal dades, com és el cas de Diego Martínez. “És un gran tècnic i sempre defensaré el treball de qualsevol company”, va concloure Míchel.

TRIOMF CRUCIAL?

“L’Espanyol és a quatre punts i el podem deixar a set punts més el «goal average»”

ATURAR EL RIVAL

“Si som capaços de guanyar la pilota i imposar el nostre estil, incomodarem els adversaris”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)