Girona

El coixí ja és de 8 punts

Provisional. Els de Míchel han d’esperar els resultats dels partits del València i l’Almeria per saber si queden a 8, 7 o 6 del descens

“Un partit de més de 3 punts.” Així va catalogar Míchel el matx que havien de disputar els seus jugadors contra l’Espanyol. I amb suspens, el Girona va sumar els 3 punts per trencar una ratxa de tres jornades sense vèncer, augmentar l’avantatge fins als 8 punts respecte al descens i deixar un rival directe com el conjunt periquito a 7 punts, amb el goal average favorable.

La distància definitiva respecte a la divuitena plaça, però, no se sabrà fins dilluns, quan jugui el València, un dels dos equips en descens juntament amb l’Almeria. El coixí podria quedar-se en els actuals 8 punts si els dos equips perden contra el Rayo a Mestalla, els valencians, i a Balaídos contra el Celta, els andalusos. O bé a 7, si només guanya un dels dos o empaten; o també a 6 si guanyen els dos, i és que enviarien a pou el Cadis, amb 28 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)