Girona

LaLiga denuncia càntics durant el Girona-Espanyol

La majoria són de la zona de l’afició visitant, contra el Girona i el Barça

LaLiga, com fa periòdicament, ha enviat un escrit de denúncia al comitè de competició de la federació espanyola i a la comissió Antiviolència de càntics amb un contingut intolerant o insultant. En aquest cas, ha recollit diversos càntics durant el Girona-Espanyol a Montilivi. La majoria de càntics són de la zona de l’afició visitant, diritigs contra el Girona i el Barça, i amb un d’especial gravetat: “es un piloto fantástico, aterrizaje divino, vamos talibán, aviones al Nou Camp”.

Els càntics recollits en l’informe

1. En el minut 4 de partit, unos 200 aficionats visitants, ubicats al córner de gol nord amb preferència, van entonar de manera coral i coordinada durant aproximadament 7 segons, el càntic “puta Gerona, puta Gerona”.

2. En el minut 5 de partit, uns 200 aficionats visitants, ubicats al córner de gol nord amb preferència, van entonar de manera coral i coordinada durant aproximadament 10 segons, el càntic “puta Barça puta Barça, eh, eh”.

3. En el minut 14, uns 200 aficionats visitants, ubicats al córner de gol nord amb preferència, van entonar de manera coral i coordinada durant aproximadament 10 segons, el càntic “es un piloto fantástico, aterrizaje divino, vamos talibán, aviones al Nou Camp”.

4. En el minut 18, uns 200 aficionats visitants, ubicats al córner de gol nord amb preferència, van entonar de manera coral i coordinada durant aproximadament 8 segons, el càntic “puta Barça, oe, oe”.

5. En el minut 20, uns 200 aficionats visitants, ubicats al córner de gol nord amb preferència, van entonar de manera coral i coordinada durant aproximadament 8 segons, el càntic “mierda, mierda, puta Barça, puta Barça, eh, eh”.

6. En el minut 22, uns 200 aficionats visitants, ubicats al córner de gol nord amb preferència, van entonar de manera coral i coordinada durant aproximadament 6 segons, el càntic “puta Gerona, puta Gerona”.

7. En el minut 25, uns 100 aficionats locals, ubicats a la part baixa de gol, on s’ubica el grup d’animació local, van entonar de manera coral i coordinada, durant aproximadament 10 segons, el càntic “odio al Espanyol, odio al Espanyol”, acompassat pel so d’un tambor i amb aplaudiments.

8. En el minut 34, uns 50 aficionats locals, ubicats a gol sud, darrere d’una pancarta amb el lema Jovent gironí, van entonar de manera coral i coordinada, durant aproximadament 10 segons, el càntic “puta Español, puta Español”, secundat per altres aficionats locals, i acompassat pel so d’aplaudiments i un tambor.

9. En el minut 43, uns 200 aficionats visitants, ubicats al córner de gol nord amb preferència, van entonar de manera coral i coordinada durant aproximadament 8 segons, el càntic “puta Barça, oe, oe”.

10. En el minut 75, uns 200 aficionats visitants, ubicats al córner de gol nord amb preferència, van entonar de manera coral i coordinada durant aproximadament 5 segons, el càntic “puta Gerona, puta Gerona”.

11. En el minut 82, i després d’expulsar amb vermella directa un jugador visitant, gran part dels aficionats locals, sense poder precisar el nombre, en provenir de diferents grades, van entonar de manera coral i coordinada durant aproximadament 7 segons, el càntic “asesino, asesino”, dirigit al jugador visitant que havia comès l’acció.

Mesures de prevenció

L’informe de LaLiga també recull diverses mesures de prevenció adoptades pel Girona, entre els quals controls d’accés, missatges per megafonia i reforç del personal de seguretat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)