Girona

opinió

Bernardo i Juanpe, un any més i després ja ho veurem

Benvolguts Bernardo i Juanpe, heu renovat per una temporada més. Per alguns això és una oportunitat perduda per regenerar la plantilla, ja fa massa temporades que sou al club i tant els anys com el desgast de la rutina passen factura a tothom. També és cert que vàreu tenir un mal inici i us vam criticar amb vehemència. A vegades, amics, la visceralitat ens impedeix empatitzar amb vosaltres, vivim dels resultats i patim massa, suposo que ho enteneu. Jo soc dels que creuen que us mereixíeu un altra temporada al club, perquè en els darrers partits heu tornat a ser els que éreu, heu deixat de banda els problemes físics causats pel desgast del final de la temporada passada, que no us va deixar fer una pretemporada normal. Espero que tingueu un estiu tranquil, i si us podeu preparar com toca, l’any vinent tindrem centrals de garanties.

Amb vosaltres també hi entra la nostàlgia. Quan marxeu us recordaré per molts partits, però sobretot pel play-off de l’any passat i per com us vau deixar la pell a cada xoc, a cada rebuig i a cada correcció; sense vosaltres, aquelles eliminatòries no les guanyem. Emocionats i exhaustos a la gespa de l’Heliodoro vau demostrar de nou que sou uns dels nostres, i als nostres, sempre que puc, els vull tenir a prop. De moment, un any més i després ja ho veurem. Cordialment, Jordi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)