Girona

Míchel: “Volem mirar més amunt i fer història”

El tècnic del Girona, Míchel Sánchez, ha comparegut a la sala de premsa amb un nou punt sota el braç. Aquesta vegada al camp d’un rival situat a la zona de Champions. “He dit als meus jugadors que sortíssin amb la mateixa personalitat que sempre. Després del 2 a 0, hem tingut una acció que ha entrat a dins i que ens ha permet mirar cap amunt. A la segona part hem tingut menys presència perquè ens ha faltat energia per guanyar duels.

Contra una gran Real

“Contenir a la Real ha sigut una tasca de tot l’equip. Malgrat els dos gols, l’equip ha fet un pas endavant espectacular. La idea i la personalitat per sobre del resultat advers i defensant grans jugadors com Kubo, Oyarzabal o Sorloth. Volíem generar situacions d’atac per fer enderrerir la seva línia defensiva. Els hi he comentat que si corríem cap enrere, tindríem més possibilitats d’igualar les seves capacitats ofensives. Contrarrestar el que va passar a l’anada a Montilivi”, ha dit Míchel. ewr

Lesions i expulsions

Expulsió de Romeu i l’objectiu dels 53 punts

“Estem a prop dels 53 punts, és cert. Ara tenim molt a prop el retorn de Yangel, espero que pugui jugar ja la setmana que ve, i Aleix i Borja també estan molt a prop. Oriol ha arribat una mica tard l’acció, però és molt net i sempre va amb bona voluntat”, ha explicat el tècnic gironí.

Sobre el Taty

La lesió del Taty és un tema de dolor per l’esquinç que es va fer fa tres dies i que no ha tingut temps a tenir bones sensacions. Segurament, podrà arribar la jornada que ve, tot i que no li posaré pressió. És un jugador que aguanta molt bé el dolor”, ha dit Míchel que també ha comentat que ha donat l’enhorabona a l’equip un cop finalitzat el partit i que ha enviat un missatge per lluitar a per objectius més amunt que els 53 punts. “Volem mirar més amunt i fer història”.

El partit de David López

“L’he posat perquè sempre té solucions en la sortida de pilota i la pressió alta dels rivals. És un jugador que té una capacitat per agafar el ritme de partit molt elevada. No s’ha notat que portava un temps sense entrar dins de l’onze i sense tenir gaires minuts”, ha conclòs Míchel.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)