Girona

“Hem de vèncer i atacant som molt bons”

Girona. Aleix Garcia, premiat per la penya Àlex Granell, confia en les possibilitats de l’equip de guanyar a El Sadar i accedir a la Conference

El Girona sap què ha de fer per accedir a la Conference League. I guanyar a El Sadar és un element indispensable en l’equació. Llavors podrà mirar al Bernabéu, on l’Athletic Club no ha de vèncer el Madrid. Fàcil i factible per a un Aleix Garcia que ahir va ser premiat per la penya Nord Àlex Granell al bell mig de la ciutat de Girona. El d’Ulldecona va ser escollit el millor jugador de la temporada: “Serà una final. Hi anem amb confiança i amb l’ambició d’aconseguir els tres punts i assolir l’objectiu de classificar-nos per a Europa. Sempre que vas a aguantar un resultat és més complicat, ja que no tens la iniciativa del joc. Nosaltres atacant som molts bons i podem guanyar”, analitzava el migcampista, que hi afegia: “El partit és complicat, ja que a casa són forts i la dinàmica davant dels seus és positiva. Tenen futbolistes desequilibrants, però nosaltres també estem bé tot i l’última derrota contra el Betis. Donarem el 100% fins al final, en un partit i en una última jornada hi ha molts factors que entren en joc com ara els nervis. Som conscients que podem fer un bon partit”, deia el futbolista.

Amb la permanència de l’equip, Aleix Garcia va renovar automàticament el seu contracte amb el Girona. Això no evita que estigui parlant amb el club per a una possible millora i ampliació contractual: “Tinc contracte l’any vinent i no tinc pressa per renovar. L’equip s’ha mantingut a primera i estic content de quedar-me aquí la temporada que ve. Tenim converses amb el club i aviat tindrem notícies, tant de bo ens entenguem”, sentenciava un Aleix feliç després de superar la recaiguda d’una primera lesió que es va fer contra l’Atlético i gaudir de minuts en l’últim matx contra el Betis a l’estadi de Montilivi.

LES REACCIONS

A El Sadar juguem una final i hi anem amb confiança i amb l’ambició de guanyar els tres punts i aconseguir l’objectiu de jugar a Europa
Tinc un any més de contracte i el curs que ve jugaré aquí, però tenim converses amb el club
Aleix Garcia
migcampista del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)