Girona

Un amor renovat

Míchel, que sempre ha prioritzat continuar al Girona, diu en l’acte de presentació de l’acord de renovació que al club gironí hi té allò que l’ajuda a créixer: la confiança

El Girona i el seu pal de paller a dins i fora del camp, el tècnic Míchel Sánchez, van escenificar davant dels mitjans l’acord de renovació que lliga les dues parts fins al 2026. Tant la direcció esportiva de l’entitat com el mateix entrenador de Vallecas tenien clares les seves prioritats i només faltava la signatura que plasmés damunt d’un paper oficial tot allò que es professaven en públic en cada acte, roda de premsa o trobada. Si bé per a Quique Cárcel la continuïtat de Míchel era indispensable gràcies als bons resultats i el joc de l’equip, però sobretot per com ha aconseguit el tècnic revertir una dinàmica i un caràcter perdedors en uns de guanyadors, per al madrileny continuar enrolat al Girona era el pas més ferm que podia fer en la seva carrera junt amb l’ambició de créixer en paral·lel a un club immers en un projecte en línia ascendent en una de les lligues més competitives del planeta.

“Míchel ha superat totes les expectatives de quan el vam contractar fa dos anys. Té unes qualitats humanes molt especials, lidera des de la naturalitat i el seu talent és indiscutible. Va arribar després de tres patacades seguides, moments durs a nivell de club i personals, i ho ha capgirat. Només tinc paraules d’agraïment cap a ell”, deia Quique Cárcel, el director esportiu del Girona, convençut de viure un dia especial: “Volia que continués i ell sempre em parla mirant-me als ulls. Sabia que seguiria i ho hem pogut plasmar en un contracte. Tenim una gran sort de comptar amb aquest cos tècnic durant tres temporades més”, insistia el barceloní, una peça clau en el club blanc-i-vermell i també per al mateix Míchel: “El club té molt clar què fer per tal que hi hagi el creixement de tothom i el meu propi. Per això crec que estic en les millors mans. Cárcel suma gairebé 10 anys al club i ha fet passos endavant, i això em fa no tenir dubtes. No demano res, ja que tot el que hem parlat durant els dos anys s’ha complert. El que volem és confiança, en el cos tècnic i en el nostre estil, i aquí sempre hem notat que en teníem de tots els estaments. Quan les coses no anaven bé és quan més em van demostrar que era així”, comentava Míchel.

Sense temptacions

Míchel està tan involucrat en el projecte del Girona i el City Football Group i en l’entorn que sempre ha tingut clar que la seva prioritat era continuar al club. De fet, el madrileny tenia contracte fins al 30 de juny del 2024 i el que ha fet ha estat allargar-ne la vinculació, adaptar el vincle a la categoria i al rendiment que ha tingut en els dos anys que fa que hi és: “De clàusules en el contracte sempre n’hi ha, però la paraula sempre és més forta que qualsevol signatura. Sempre parlo amb en Quique i no he estat temptat de res, ja que la nostra predisposició era continuar al Girona. En el futbol pot passar qualsevol cosa, però tenim clar quin és el projecte millor per a nosaltres”, explicava el tècnic, que respecte als passos a seguir de manera imminent hi afegia: “Primer s’ha de consolidar el projecte a primera i després ja parlarem d’arribar al més amunt possible sent coneixedors que la competició és complicada per a tothom. Volem que l’estil sigui com fins ara, amb una idea de joc en la qual la gent de Girona se senti representada. El creixement del Girona és també el creixement de la ciutat i de l’afició. Si se senten orgullosos de l’equip segur que ho podrem tot.”

Per part del tècnic de Vallecas, que com ja és habitual va fer tota la roda de premsa en català –un català cada vegada més polit–, el desig és continuar al màxim d’anys com a blanc-i-vermell, sabedor que els resultats manen sobre els sentiments d’amor que s’hagin pogut forjar en només dues campanyes a Montilivi.

CLÀUSULES

El tècnic admet que n’hi ha però aposta perquè la paraula tingui el màxim valor

PER MOLTS ANYS

Míchel vol ara sumar cursos com a gironí sabedor que els resultats manen molt

LES REACCIONS

Té unes qualitats humanes molt especials, lidera des de la naturalitat i el seu talent és indiscutible. Va fitxar en un moment dur i ho ha capgirat tot
Sabia que seguiria i ho hem plasmat en un contracte. Tenim sort de comptar amb aquest cos tècnic tres temporades més
Quique Cárcel
director esportiu del girona
El club té molt clar què fer per tal que hi hagi creixement de tothom i el meu propi. Per això crec que estic en les millors mans
La paraula sempre és més forta que qualsevol signatura. No he estat temptat de res, ja que la nostra predisposició sempre era la de continuar al Girona
Volem que l’estil sigui com fins ara, amb una idea de joc en la qual la gent de Girona se senti representada
Míchel Sánchez
entrenador del girona

Riquelme i Iván Martín, recuperats

Míchel va continuar atenent els mitjans per fer la prèvia corresponent a l’última jornada de lliga, que el Girona disputarà a El Sadar contra l’Osasuna amb l’accés a la Conference League en joc. El tècnic manté el discurs ambiciós i aposta per les possibilitats dels seus de fer-la grossa i entrar a Europa: “L’Osasuna, com el Sevilla o l’Athletic, és un equip que juga i et ve a buscar. Això m’agrada, i quan nosaltres ho hem fet hem estat capaços de fer bons partits i fer mal al contrincant”, analitzava l’entrenador del Girona, que va sorprendre explicant la miraculosa recuperació d’Iván Martín, de qui el mateix club havia descartat la presència en el que resta de curs poc després que es lesionés contra el Celta a Balaídos. El basc entrarà en la convocatòria com també ho farà Riquelme, una vegada superats els problemes físics. Serà dubte Juanpe, amb molèsties a la cama esquerre, i baixes Ibra, Villa, Bueno, Joel Roca i Artero.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)