Girona

El Girona es queda Gazzaniga en propietat

El Girona ha anunciat que es queda en propietat al porter argentí Paulo Gazzaniga, que ha jugat enguany en qualitat de cedit pel Fulham, però que acabava contracte amb el conjunt anglès el proper 30 de juny. El de Murphy, que firma per dues temporades fins al juny del 2025, va arribar amb la lliga començada i amb Juan Carlos com a titular després d’haver participat en tota la pretemporada a les ordres de Míchel, però en una mala ratxa de l’equip, el de Vallecas va optar per fer un canvi en la porteria, ja en la desena jornada, per donar entrada a Gazzaniga. Des de llavors, l’espigat porter ja no s’ha mogut de sota pals i ha disputat la resta de 28 partits de la competició domèstica, en els quals ha encaixat 37 gols i ha deixat en quatre ocasions la porteria a zero, les úniques en tota la campanya i totes en la segona volta.

Gazzaniga firma per dues temporades com a gironí amb l’objectiu de seguir sent una peça indispensable per a l’equip i trobar estabilitat en el futbol espanyol després dels seus anteriors passos al Rayo Vallecano, el curs 2016/17, o a l’Elx la campanya 2020/21. Entre mig, l’argentí havia acumulat quatre temporades al Southampton, entre el 2012 i el 2016, el Tottenham, entre el 2017 i el 2021, i el Fulham, entre el 2021 i el 2022, just abans d’arribar a Girona.

“No hi havia dubtes”

En declaracions als mitjans del club, Gazzaniga ha valorat l’acord amb el Girona: “Des del primer dia que vaig arribar em vaig sentir com a casa. La gent, el projecte i tot el que representa el Girona m’atreia molt. No hi havia gaires dubtes”. El porter ha estat un dels puntals de l’equip: “He tingut els minuts que no tenia en altres clubs i m’he tornat a sentir protagonista important en un equip”. Ha valorat el bon paper de l’equip –“la temporada ha estat bona. Vam acabar-la amb mal regust, però s’ha de valorar el que hem fet. Hem estat a prop d’Europa, i ara a lluitar la temporada que ve”– i també ha tingut paraules cap al suport rebut des de la graderia: “Agrair a l’afició que, des del primer moment que vaig trepitjar la gespa, hi ha hagut una connexió.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)