Girona

La Vall d’en Bas i Manchester, de camí a la lliga

Pretemporada. El Girona reprendrà l’activitat el 10 de juliol i farà una primera estada a la Garrotxa (del 17 al 22) i una segona a la ciutat esportiva del City (del 24 al 30)

El Girona ja té dia de retorn, tot just 24 hores després d’acomiadar la temporada amb un dinar i marxar de vacances. El 10 de juliol, la plantilla reprendrà la marxa amb les pertinents revisions mèdiques, que s’allargaran fins al 12 de juliol, data fixada per a la primera sessió d’entrenament a La Vinya. Una setmana després d’engegar motors, el 17 de juliol, els gironins faran una estada al Training Center de Royalverd, a la Vall d’en Bas, fins al 22 del mateix mes –ja el curs passat hi van fer un parell d’estades a l’estiu i aprofitant una de les aturades de la competició–, en el pas previ d’iniciar una segona estada a la ciutat esportiva del City (del 24 al 30), que des d’abans de la pandèmia que no acull l’equip gironí, un habitual els estius des del 2016. Allà, la plantilla dirigida per Míchel Sánchez hi tindrà tots els luxes possibles pel que fa a instal·lacions i també a climatologia –amb temperatures habitualment més suaus que aquí durant el juliol.

Si bé la lliga està fixat que comenci el cap de setmana del 12 al 13 d’agost, el Girona ha programat una pretemporada de just un mes (quatre setmanes senceres) amb poc més d’un mes de vacances (34 dies), en unes circumstàncies ideals que cap de les plantilles blanc-i-vermelles havien pogut tenir des de l’estiu del 2018.

El Blackburn, l’amistós confirmat

El club gironí jugarà diversos amistosos durant les quatre setmanes que té previstes de preparació del curs però, de moment, només ha confirmat un partit. El disputarà per tancar l’estada a Manchester a l’estadi Ewood Park contra el Blackburn Rovers (el 29 de juliol a les 4 de la tarda). Ja hi ha un precedent entre el conjunt anglès i el Girona. El van jugar el 30 de juliol del 2016 i el resultat va acabar 1-1. El local Marshall va fer l’1-0 (27’) i Fran Sanzada, només dos minuts més tard, va empatar. Aquella va ser la pretemporada del curs que acabaria amb el primer ascens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)