Girona

opinió

Un estiu tranquil

L’altre dia al Tot Costa de Catalunya Ràdio el periodista Eduard Solà va dir que es preveia un mercat amb pocs moviments. Després va entrar al detall i va acabar parlant dels sets cedits que se’n tornen i dels dos que acaben contracte. Aquest report del narrador dels partits del Girona va provocar riallades a l’estudi, és evident que allò que aquí es considera calma en altres equips és una agitació màxima. Jo personalment crec que en Solà té raó quan diu que, tot i les nou incògnites, aquest serà un dels mercats menys moguts dels últims anys.

S’acaba un gran any i de manera momentània aquesta columna. Dels fitxatges ja us n’informaran els companys del diari, les ràdios, les televisions i les informacions puntuals a les xarxes del meu amic Ivan Quirós. Hi estaré atent, però tinc la sensació que aquest mercat no em provocarà gaires angoixes. La base de jugadors que es queden i la continuïtat de l’entrenador em donen una certa garantia de passar un estiu tranquil, tot i que potser m’equivoco perquè l’experiència em diu que tranquil·litat és una paraula que no s’inclou en el lèxic del Girona. Passeu un bon estiu i agafeu forces, que ara sembla que tot s’acaba, però en realitat tot comença.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)