Girona

Blind: “Venir aquí és una oportunitat per conèixer la lliga i fer créixer el club”

La primera presentació del curs 23/24 ha tingut lloc aquest migdia a Montilivi. Daley Blind, juntament amb el president del Girona, Delfi Geli, i el director esportiu, Quique Cárcel, han donat la benvinguda al futbolista dels Països Baixos.

“El Girona vol seguir fent un equip molt competitiu i apostant per una clara idea de joc dels últims anys. Això ens ha donat resultats. Ara toca presentar a Blind, un futbolista que ha passat per l’Ajax o el Bayern, dos grans clubs”, ha dit Geli. Cárcel també ha aprofitat per donar les gràcies al futbolista i desitjar-li sort en una etapa al club gironí que el lliga per les propers dues temporades.

Per què Girona?

“Des d’un principi ja sabia que el Girona estava interessat i jo també tenia ganes de reunir-me amb ells. Quan vaig deixar l’Ajax, abans d’anar al Bayern, ja hi havia l’interès del club”, ha dit Blind que ha aprofitat per explicar que el principal objectiu que té a Girona és contribuir a fer créixer el projecte i mantenir l’equip a primera divisió.

“Després d’estar a l’Ajax i el Bayern, soc conscient que he jugat a grans equips, però en els darrers dos anys no he pogut jugar tant com m’esperava. Ara em sento més còmode i encara tinc físic per mostrar-ho. Venir aquí és una oportunitat per contribuir amb un gran projecte com el Girona i per conèixer LaLiga, una lliga més per posar al meu historial”, ha explicat el futbolista.

Posicions al camp

“Puc jugar a l’esquerra, al centre de la defensa i al mig de camp. Estic disposat a jugar allà on em digui l’entrenador. Ara necessito adaptar-me a aquesta calor i estic treballant bé amb tots els companys que m’ajuden molt. Les sensacions són molt bones i em fan sentir com a casa”, ha respost.

“Amb les primeres converses amb Míchel hem parlat sobre tàctica i visió del joc. Quant a la meva posició a dins del camp encara no. Si el tècnic ho veu oportú, estic disponible per jugar el primer partit de pretemporada la setmana que ve. Ell ho decidirà i ho confirmarà”.

Quan van iniciar les negociacions?

“Les converses van començar a través del meu agent abans d’anar al Bayern de Munic el darrer tram del curs passat. Vaig tenir l’oferta en ferm del Bayern i em vaig decidir per anar allà. Després, fins i tot amb el conjunt alemany, van continuar les converses amb el Girona i finalment he decidint venir aquí”, ha conclòs Blind que també ha dit que és la primera vegada que està a Girona i que aprofitarà per explorar tot el terreny possible.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)