Girona

Reivindicació amb el primer gol

L’amistós de dimecres a Olot va servir per veure els nous fitxatges, els joves del filial i també futbolistes amb fitxa del primer equip que busquen reivindicar-se. Un d’ells és Manu Vallejo, que després de jugar cedit a l’Oviedo en la segona volta de la temporada passada ha tornat al Girona sense fer gaire soroll. La seva continuïtat en l’equip sembla impossible, i és que Míchel va deixar clar la temporada passada que no comptava amb ell per disputar gaires minuts. De fet, el gadità té ofertes de 2a divisió A per tornar a sortir cedit amb l’objectiu de recuperar el seu millor nivell i l’Oviedo i el Saragossa són els dos equips que han mostrat més interès. De moment, però, Vallejo treballa a les ordres del tècnic de Vallecas i no sembla disposat a posar-li les coses fàcils. El primer pas ja l’ha fet, ja que dimecres va ser l’autor del 2-3 aprofitant una passada enrere de Jastin per definir al primer toc pel primer pal després d’una bona desmarcada. Una acció purament d’àrea d’un futbolista que destaca més aviat per la seva mobilitat.

El gol contra l’Olot li serveix a Manu Vallejo per reivindicar-se, i és que és el primer gol que marca des que va arribar al Girona. Cal recordar, això sí, que la temporada passada el davanter no va fer la pretemporada amb l’equip, ja que va ser un dels futbolistes que van arribar a Montilivi l’últim dia de mercat, un cop ja s’havien disputat les primeres jornades de lliga. Si l’atacant vol fer dubtar Míchel i la direcció esportiva, cosa difícil, l’únic camí que té és el de continuar aprofitant les oportunitats que tingui en els pròxims partits amistosos. Les tindrà segur, ja que fins que no arribi cap fitxatge el gadità és l’únic futbolista de la plantilla que pot ocupar la posició de davanter centre a banda de Stuani.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)