Girona

Oficial: Taty Castellanos, nou jugador de la Lazio

El club italià fa oficial el fitxatge del migcampista a canvi d’uns 15 milions d’euros, la seva clàusula de rescissió al New York City

L’exdavanter del Girona Taty Castellanos jugarà aquesta temporada a la Serie A amb la Lazio després que el conjunt italià hagi fet oficial aquesta tarda el seu fitxatge. L’argentí va estar fa setmanes a punt de fitxar pel Benfica, però finalment el club portuguès va fer marxa enrere un cop no es va confirmar la sortida de Gonçalo Ramos, i finalment ha estat l’equip romà qui s’ha fet amb els serveis del davanter del New York City. La Lazio pagarà pel seu traspàs uns 15 milions d’euros, que eren la clàusula de rescissió que tenia Taty Castellanos amb l’equip de la MLS propietat del City Football Group.

La Lazio va acabar la temporada passada en la segona posició, de manera que Taty Castellanos jugarà la Champions aquest curs. A la Serie A, l’argentí intentarà repetir o millorar els números que va signar amb el Girona la temporada passada, quan va marcar 13 gols en els 35 partits de lliga que va disputar, destacant per sobre de tot el pòquer en la victòria contra el Madrid (4-2).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)