Girona

La Lazio de Taty, rival en la 46a edició del Trofeu Costa Brava

El partit per excel·lència de la pretemporada del Girona torna a Montilivi el 6 d’agost (20h) contra el conjunt italià, que avui ha fet oficial el fitxatge del davanter argentí

El Girona ja té dia, hora i rival per a la 46a edició del Trofeu Costa Brava, que serà una edició molt especial perquè suposarà el retorn del partit per excel·lència de la pretemporada dels gironins a Montilivi. I és que l’última vegada que el Costa Brava es va disputar a Montilivi va ser abans de la pandèmia de la Covid-19, al 2019, quan el rival va ser el Montpeller. La pandèmia va fer que al 2020 i al 2021 no es disputés el trofeu, que va tornar al gener del 2022 amb la 44a edició, que va ser diferent al que és habitual perquè el van disputar les llegendes del Girona i del Barça en un partit d’homenatge a Juan Carlos Unzué amb una finalitat solidària. L’última edició es va jugar ara fa un any contra el Bolívar que presideix Marcelo Claure, però com que la gespa de Montilivi encara s’estava regenerant el partit es va disputar al municipal de Palamós-Costa Brava.

Ara, la 46a edició tornarà a tenir tots els ingredients habituals del Trofeu Costa Brava i suposarà la presentació de la plantilla del Girona 2023/24 davant la seva afició. Es jugarà el diumenge 6 d’agost a es 20 h i el rival serà la Lazio. El conjunt italià suposarà una bona prova de foc abans de l’inici de la lliga i hi afegirà un component especial més, ja que el partit suposarà el retorn de Taty Castellanos a Montilivi encara que sigui només per un dia, de manera que l’afició del Girona es podrà acomiadar del davanter argentí, ja que l’equip romà ha fet oficial aquesta mateixa tarda el seu fitxatge.

Cal recordar que la Lazio havia estat un possible rival del Barça en el Trofeu Joan Gamper, però finalment el club blaugrana va descartar la seva participació arran de les connotacions feixistes amb les que sempre ha estat vinculat la Lazio.

Entrades a la venda

Les entrades per la 46a edició del Trofeu Costa Brava ja estan a la venda i tindran un preu entre 20 i 40 euros, amb un 50 per cent de descompte pels socis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)