Girona

Segon test, de més exigència

Després de la victòria de dimecres al camp de l’Olot en l’estrena de la pretemporada, el Girona continuarà avui amb la seva preparació per l’inici de lliga amb la disputa del segon amistós. Un partit que, sobre el paper, ha d’augmentar l’exigència per als homes de Míchel Sánchez, perquè s’enfrontaran a l’Andorra de 2a divisió A. El matx es disputarà a les 10 h a les instal·lacions del Training Center de Royalverd a la Vall d’en Bas a porta tancada i servirà per posar el punt final a l’estada que han fet els gironins aquesta setmana a la Garrotxa. Demà, l’equip tindrà un dia de festa abans d’emprendre el viatge cap a Manchester, on el Girona continuarà amb la seva pretemporada la setmana que ve.

Una vegada més l’atenció se centrarà en els nous fitxatges i els jugadors del planter, que van tenir una gran actuació dimecres contra l’Olot. La gran incògnita, a banda de veure si Míchel comença a augmentar la càrrega de minuts d’alguns jugadors, és si Tsygankov, Yan Couto, Borja García, Joel Roca i Ureña, que es van perdre el partit de dimecres per molèsties, podran disputar els seus primers minuts de la pretemporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)