Girona

Hi ha molt marge de millora

El Girona ha empatat contra l’Andorra (2-2) en el segon partit de la pretemporada, en què els gironins han tornat a demostrar problemes al darrere marcats per l’absència de jugadors importants i la falta de fitxatges en posicions importants. De fet, els de Míchel han començat perdent 0-2 i han hagut de reaccionar amb les dianes de Yangel Herrera i Stuani, de penal. Aquest partit posa el punt final a l’estada del Girona al Training Center de Royalverd, i és que els gironins demà faran festa i dilluns començaran l’estada a Manchester.

La gran novetat respecte el partit contra l’Olot ha estat en la parella de centrals, i és que Míchel ha apostat per David López i Blind, que dimecres van jugar de pivot i de lateral esquerre, respectivament. Això, però, no ha complert amb l’objectiu de guanyar solidesa defensiva, i és que el Girona ha tingut molts problemes en la primera part. Ha intentat intensificar la pressió, però l’Andorra ha sortit jugant des de darrere de meravella i ha trobat espais entre línies per fer mal. De fet, Manu Nieto ha obert el marcador ben aviat, en el minut 8’, guanyant l’esquena a Blind i aprofitant la passivitat defensiva de Miguel dins l’àrea per marcar l’0-1. El Girona no s’ha entonat i Manu Nieto ha marcat el 0-2 en el 21’ després d’una greu errada de Yangel Herrera, que li ha regalat l’esfèrica a tres quarts de camp. La finalització, per l’escaire amb Gazzaniga descol·locat, ha estat boníssima. El 0-2 era un càstig merescut per un Girona incapaç de trepitjar amb perill l’àrea rival, però just abans del descans Yangel Herrera ha aprofitat l’única pèrdua de l’Andorra en sortida de pilota per marcar l’1-2 (46’).

En la segona part el Girona ha millorat notablement la seva versió, sent més protagonista del partit i millorant defensivament amb el canvi de sistema, i és que Míchel ha situat un 4-4-2 amb Stuani i Manu Vallejo al davant. La seva mobilitat i la de Jastin, que de nou ha fet un grandíssim partit, ha estat vital per canviar el guió. En el minut 54’ ha arribat l’empat, quan Stuani ha transformat un penal que ell mateix havia provocat. En l’última mitja hora els gironins han buscat el gol de la victòria amb certa insistència, però sense generar grans ocasions fins als minuts finals. Primer l’ha tingut Iker Almena en l’un contra un davant Dani Martín, però el porter ha evitat el gol (88’), i després Antal gairebé marca a la sortida d’un córner (89’).