Girona

“M’agrada la idea de joc del Girona”

Convençut. Pablo Torre, titular en els dos primers amistosos, creu que el Girona és “el millor equip” en el qual pot explotar les seves virtuts

Titular en els dos partits de pretemporada del Girona però sense una participació determinant, Pablo Torre mira d’anar guanyant pes en un equip en què ha de tenir incidència. El jove cantàbric buscarà amb el Girona la continuïtat que li era impossible en el Barça –el té cedit a Montilivi fins a final de temporada– per mostrar el seu talent. Pendent encara de la presentació oficial, Pablo Torre ofereix les primeres reflexions als mitjans del club.

“Tenia ganes d’arribar, d’estar amb els companys. Estic molt feliç de ser aquí”, explica el futbolista, que reconeix que Míchel Sánchez el va ajudar a fer el pas d’anar de Barcelona a Girona: “El mister em va trucar. La idea de joc m’agrada, i ell em va dir que volia que estigués aquí. Em sembla un equip molt divertit, que ataca molt, i crec que amb les meves condicions podem fer coses maques aquí.” A Pablo Torre, de 20 anys, ja li va agradar l’equip la temporada passada, sobretot quan el va veure enfrontar-se al Barça: “És un equip atrevit. Va sorprendre molt l’any passat, sobretot quan els vaig veure en directe. Em va agradar molt.” En aquest context, les seves qualitats s’haurien de realçar, i ell n’està convençut: “És el millor equip en què puc oferir la meva millor versió. En tinc moltes ganes.”

Tot just s’acumulen entrenaments i partits de pretemporada, però ja serveixen per rebre consignes del tècnic sobre què espera del futbolista: “El tècnic em va dir que ataqués molt, que m’atrevís, que jugués per darrere dels seus mig centres. Aquestes condicions crec que les tinc”, exposa Pablo Torre, que es defineix “atrevit i amb moltes ganes de tenir la pilota” al camp, i “tranquil i tímid a fora”. “M’ha sorprès la qualitat de gent que hi ha. Els veterans tenen molt bona relació amb els joves. Estic una mica més amb els joves, però la benvinguda ha estat molt bona.”

PROTAGONISTA

El Girona em sembla un equip molt divertit, que ataca molt, i crec que amb les meves condicions podem fer coses maques
El Girona és el millor equip en què puc oferir la meva millor versió. Tenia moltes ganes de venir aquí. Estic molt feliç
M’ha sorprès la qualitat de gent que hi ha aquí. Els veterans tenen molt bona relació amb els joves
Pablo Torre
MITJAPUNTA DEL GIRONA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)