Girona

Borja García: “Renovar ha estat una decisió fàcil”

  • VÍDEO: L'entrevista a Borja García

El Girona ha agafat un vol aquest matí en direcció Manchester, on els de Míchel continuaran amb la preparació de la nova temporada en una setmana que inclourà els amistosos contra el Sheffield i el Blackburn Rovers. Arnau, que ha tingut dues setmanes de vacances després de l’europeu sub 21 és la gran novetat de la convocatòria, on també hi és Borja García tot i no haver pogut participar en els dos primers amistosos de la pretemporada. Precisament, el club ha emès avui a les xarxes socials declaracions del mitjapunta madrileny, que va renovar fins al 2024 després d’haver finalitzat el passat 30 de juny l’anterior contracte que el vinculava al conjunt gironí. “Ha estat una decisió fàcil. Ja em va passar una vegada. El Girona és on més feliç he estat i encara tinc coses a dir i a fer. Tinc ganes de continuar participant en la línia de creixement del club”, diu Borja, que quan disputi el primer partit oficial es convertirà en el jugador del Girona que més partits ha disputat al futbol professional: “Són molts anys al club i hi ha molt bons moments que puc col·leccionar i encara n’espero viure molts més. Poder superar un jugador històric i un amic com Àlex Granell és molt important, i el més gratificant és fer-ho al club on ets feliç”.

Sobre els objectius de la nova temporada, Borja García té clar quin és el camí a seguir: “S’ha mantingut la base i això és important. L’equip té la idea de joc al cap de la temporada passada i esperem que sigui una altra temporada de gaudir i que puguem aconseguir objectius més ambiciosos. Tenim marcats els 51 punts i la desena posició que intentarem millor, però sobretot que el club continuï a primera divisió.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)