Girona

El Girona jugarà un amistós contra l’Osca a La Vinya

El matx es jugarà a porta tancada el dissabte 5 d’agost (19h), un dia abans del Trofeu Costa Brava a Montilivi

El Girona ja té tots els partits de la pretemporada definits, i és que avui hi ha sumat una nova cita que emplena encara més un calendari força atapeït pels de Míchel abans de l’inici de la lliga. El conjunt gironí ha fet oficial que el proper dissabte 5 d’agost (a les 19h) l’equip rebrà la visita de l’Osca a La Vinya, en un partit que es jugarà a porta tancada. Serà la penúltima prova abans de la primera jornada de lliga, ja que l’endemà el Girona jugarà a Montilivi el Trofeu Costa Brava contra la Lazio. Serà el punt final a una setmana intensa, ja que el club també va anunciar ahir que el dimecres 2 d’agost jugarà contra el Nàpols a terres italianes.

De moment, però, el Girona afronta aquesta setmana uns dies de treball intens a Manchester, on s’hi realitzarà la segona estada de la prtemporada amb els partits contra el Sheffield United (dimecres a les 14h) i contra el Blackburn Rovers (dissabte a les 16h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)