Girona

Pablo Torre: “Vull jugar tots els minuts possibles”

El Girona ha presentat oficialment a Montilivi el migcampista càntabre

Com a contrapartida de la sortida d’Oriol Romeu al Barça el Girona va tancar fa quinze dies l’arribada de Pablo Torre en qualitat de cedit. El migcampista ja ha participat en quatre dels cinc amistosos de la pretemporada –va ser baixa ahir pel cop que va rebre dissabte passat a Blackburn– i avui ha estat presentat oficialment a Montilivi com a nou futbolista blanc-i-vermell. “Estic content que estiguis aquí. Sabent que seria un estiu amb altres opcions hem d’agrair la confiança en el nostre projecte. És un jugador que el coneixem bé, ja l’havíem vist de jovenet i al Racing va fer molt bones temporades. Cada any hem demanat per ell, perquè s’adapta al nostre estil de joc. Míchel necessita jugadors que sapiguen jugar entre línies i ell té aquestes qualitats. És jove i necessita el seu procés, però estem segurs que ens pot donar rendiment com ho van fer Baena i Roro”, ha comentat el director esportiu Quique Cárcel.

L’estat físic

“Va ser un cop, però crec que són cinc dies d’estar parat i demà ja començaré a treballar amb l’equip, així que content.”

L’atractiu del Girona

“M’agrada molt l’estil de joc i aquest any em pot servir per créixer futbolísticament, per això tenia moltes ganes de venir aquí”.

“A mi m’agrada veure futbol i veia molts partits del Girona i de la lliga. És veritat que t’agrada veure un equip com el Girona que juga bé, ataca i busca la porteria. Em divertia veure’l.”

L’any al Barça

“Un jugador sempre vol jugar. No ho vaig passar molt bé, però vaig intentar aprendre molt i ara vinc a jugar tots els minuts possibles que consideri el tècnic.”

Objectiu

“A curt termini penso en el Girona, que és en el club en el qual estic. Si penso en el futur òbviament el meu somni és triomfar al Barça, però ara centrat en jugar al Girona i ajudar als companys.”

“Personalment intentaré jugar tots els minuts possibles, ajudar al Girona a complir els seus objectius. A nivell col·lectiu hem d’anar partit a partit i si podem lluitar per Europa, lògicament molt bé.”

La posició

“No hem parlat molt amb Míchel, però sap les meves característiques. Em veig a la mitjapunta baixant a fer d’interior, o a banda anant cap a dins. És on puc desenvolupar les meves millors habilitats, però al final qui decidirà serà l’entrenador. Sóc un jugador amb arribada i última passada, a partir d’aquí intentaré donar el màxim”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)