Girona

Molt més que un trampolí

Presentat. Pablo Torre trepitja per primera vegada la gespa de Montilivi en la seva presentació i assegura que “tenia moltes ganes de venir al Girona”

Pablo Torre no va poder jugar dimecres el partit contra el Nàpols, però ell mateix va confirmar ahir que avui s’incorpora de nou als entrenaments i ja podria tenir minuts demà contra l’Andorra a La Vinya abans del duel de diumenge a Montilivi contra la Lazio, on jugarà segur. Precisament, el càntabre va trepitjar ahir per primera vegada la gespa de l’estadi en el dia de la seva presentació oficial, 15 dies després d’haver aterrat al club i amb una estada a Manchester pel mig.

El migcampista va reconèixer que arriba al Girona després d’un any difícil. “No m’ho vaig passar gaire bé, però vaig intentar aprendre el màxim possible”, va dir Torre sobre la temporada passada en el Barça, deixant clar que el que espera fer aquest curs com a blanc-i-vermell és guanyar-se i tenir els minuts que li van faltar al Camp Nou: “Vinc amb la màxima il·lusió i a jugar tots els minuts possibles quan ho digui l’entrenador.” Lògicament, el càntabre té l’ambició de brillar aquesta temporada per respondre a les expectatives que va generar en el Racing i per en un futur poder tornar a vestir de blaugrana: “Vull ajudar el Girona a complir els objectius i si penso en el futur òbviament el meu somni és triomfar en el Barça, però ara estic centrat a jugar en el Girona i ajudar els meus companys.”

Si una cosa va voler deixar clara el nou jugador del Girona és que venir a Montilivi no és una casualitat. Ni tampoc una relació directa de l’operació amb Oriol Romeu. És, simplement, un desig del futbolista. “M’agrada molt l’estil de joc del Girona i aquest any em pot servir per créixer futbolísticament, per això tenia moltes ganes de venir aquí. Soc de veure futbol i els partits de la lliga i em divertia veure els del Girona perquè és un equip que juga bé, ataca i busca la porteria rival”, va explicar Pablo Torre, que va estar acompanyat de la seva família.

De moment, al càntabre se l’ha vist jugar principalment com a fals extrem esquerre, una posició en què podria tenir molts minuts perquè no hi ha una figura clara, tot i que ell mateix reconeix que s’adapta millor jugant per dins. “No hem parlat gaire amb Míchel, però sap les meves característiques. Em veig a la mitjapunta baixant a fer d’interior, o a banda anant cap a dins. És on puc desenvolupar millor les meves habilitats, com ara l’arribada i l’última passada, però al final decidirà l’entrenador.”

De lluny

En la presentació de Pablo Torre, el director esportiu Quique Cárcel va reconèixer que l’interès pel futbolista no és nou d’aquest estiu, sinó que ja havien mogut fitxa l’estiu passat. “El seguíem des de jovenet en el Racing i hem demanat per ell cada any al Barça perquè s’adapta al nostre estil de joc. Té les qualitats per jugar entre línies que necessita Míchel. És jove i necessita el seu procés, però estem segurs que ens pot donar rendiment com ho van fer Baena i Roro”, va comentar Cárcel.

EL PROTAGONISTA

Aquest any em pot servir per créixer futbolísticament. M’agrada molt l’estil de joc del Girona. Juga bé, ataca i busca la porteria rival
El meu somni és triomfar en el Barça, però de moment només estic centrat en el Girona
Pablo Torre
migcampista del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)