Girona

L’Andorra, ara com a prèvia del Costa Brava

Amistós. El Girona rep a La Vinya el conjunt del principat (19 h) disposat a mostrar la millora de l’equip des de l’empat a dos a la Vall d’en Bas

El Girona afronta l’últim cap de setmana de pretemporada, que serà el més intens amb dos partits, avui i demà, que se sumaran a l’esforç de dimecres en l’amistós contra el Nàpols (1-1) i que completaran una preparació que haurà constat de set partits, més dels que els gironins venien jugant els últims cursos –també han tingut més temps. El primer plat del cap de setmana serà el d’aquesta tarda (19 h), en què els de Míchel s’enfrontaran a un rival ja conegut en un duel a porta tancada a La Vinya. Dues setmanes després d’enfrontar-se a la Vall d’en Bas, el Girona torna a rebre la visita de l’Andorra, amb l’objectiu de demostrar la progressió de l’equip en aquests quinze dies, en què les sensacions que transmet l’equip han canviat completament. Repetir un test contra el conjunt que dirigeix Eder Sarabia no estava previst, però els gironins ho han hagut d’improvisar a correcuita després que l’Osca demanés cancel·lar el partit previst per culpa de les baixes per lesió que pateix.

El plat fort del cap de setmana, però, serà el que el Girona jugarà demà. I és que els de Míchel disputaran el primer partit del curs a Montilivi en la 46a edició del Trofeu Costa Brava. A més, ho faran contra un rival de categoria, ja que rebran la Lazio, segona classificada el curs passat a la Serie A. L’atractiu, a banda de la presentació de l’equip davant la seva afició –no està previst cap acte, com a molt algun petit parlament–, serà el retorn de Taty Castellanos, fitxat aquest estiu per l’equip italià.

Per la idiosincràsia dels dos partits és d’esperar que avui Míchel opti per donar minuts als qui menys protagonisme hagin tingut durant la pretemporada, mentre que demà contra la Lazio és molt probable que hi hagi força jugadors que sumin els noranta minuts pensant ja en la primera jornada de lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)