El Girona supera l’Andorra gràcies a una bona segona part

El Girona ha superat l’Andorra en un partit en què ha anat de menys a més. De fet, fins a la segona part, els de Míchel no han pogut moure el marcador gràcies a tres dianes de Jastin, que ha aprofitat una centrada de Yan Couto (53’), de Minsu, que ha fet una bona paret amb Manu Vallejo i s’ha plantat davant de Lizoain (82’) i una final de Manu Vallejo, que ha rematat al primer pal una centrada brillant al primer toc d’Aleix García (87’).

La primera part ha estat plana i poc intensa. Com ja va passar a la Vall d’en Bas, quan els dos equips ja es van enfrontar, la possessió ha estat discutida per la proposta que solen tenir els dos entrenadors per a les seves plantilles. El Girona ha començat més intens i Jastin ha intentat avisar encarant al seu marcador i mostrant-se elèctric com ha estat habitual durant tota la pretemporada. Passat el quart d’hora, l’Andorra ha arribat amb més claredat terreny gironí. Manu Nieto (22’) i Leal (25’) han xutat desviat ja trepitjant l’àrea de Fuidias. Pastor ha enviat als nuvols l’esfèrica després d’una jugada plena de rebots a la sortida d’un corner (31’) i Leal, de nou, ha rematat creuat després d’una bona jugada amb l’esperó de Pampín.

Del Girona poca cosa ofensivament. Només un últim avís en el primer acte de Yan Couto, que ha provat un xut al segon pal i Lizoain li ha aturat la rematada.

En la segona part, el Girona ha sortit molt millor al camp i s’ha instal·lat a camp andorrà. En el 50’ Jastin ha recuperat una esfèrica però Manu Vallejo, que ha conduït la contra no ha decidit bé quan trepitjava l’àrea, dos minuts després, Pau Víctor ha cedit amb el cap de cara a Vallejo que ha provat un xut al cos de Fuidias.

Els avisos blanc-i-vermells han acabat amb l’1-0 de Jastin després d’una bona jugada de Yan Couto per la dreta. El brasiler ha fet la centrada per baix, Manu Vallejo ha deixat passar la pilota i Jastin al segon pal ha pogut controlar i superar Lizoain (53’).

La diana ha acomodat al Girona, que ha pogut fer el segon a través de dues ocasions de Pau Víctor i Minsu, però el jugador de l’Andorra He, també ha avisat rebent una passada a l’espai però creuant massa la rematada davant de Fuidias (70’).

En el tram final, amb forces canvis a cada bàndol la intensitat ha baixat fins que l’aparició de Minsu ha reactivat als de Míchel. Primer ha provat un xut que ha acabat en corner i en el 82 ha combinat amb Manu Vallejo i ha acabat superant Lizoain. Amb l’Andorra cansat i el Girona introduint Aleix Garcia, Arnau Martínez i Savinho. En el 87’ Aleix s’ha tret de la màniga una centrada magnífica que Manu Vallejo ha rematat al primer pal per establir el 3-0 definitiu.