Girona

Dovbyk: “El Girona va mostrar molt interès per tal que fitxés pel club”

El Girona ha presentat a un dels seus fitxatges estrella, l’ariet Artem Dovbyk. L’ucraïnès ha dit les seves primeres paraules com a nou jugador blanc-i-vermell passat uns dies després de debutar diumenge al trofeu Costa Brava contra la Lazio jugant els últims 17 minuts. Dovbyk està a punt de cara a l’inici de la lliga i content de ser al club, així ho ha explicat en una roda de premsa amb traductor simultani ja que el de Txerkassi només parla el seu idioma:

Situació actual

“Cada entrenament estaré més fort i aniré aprenent conceptes per poder ajudar a l’equip amb el que pugui”, ha comentat l’atacant.

La influència de Tsygankov

“Tsygankov ha estat una de les raons que expliquen que jo arribi al Girona. Crec que m’adaptaré ràpid, intentaré fer-ho com ell. Vaig triar aquest club perquè hi havia el factor Tsygankov i el Girona havia mostrat molt interès per tal que jo fitxés pel club. També era important que el tècnic em volgués i tota la direcció esportiva havia mostrat el seu desig perquè m’unís al club”, ha explicat Dovbyk.

El fitxatge més car

“No tinc pressió pel fet de ser el fitxatge més car de la història del club. Ho donaré tot per jugar el millor possible i ajudar al club”

Xifra de gols

“No m’agrada marcar-me cap xifra de gols a l’inici de la temporada, però evidentment com més millor”.

Capacitat?

“Entenc que la lliga espanyola és un altre nivell però sé que puc fer molts gols igualment a còpia de treball”, ha valorat l’ucraïnès.

Míchel

“Amb l’entrenador tot bé i ens hem promès aprendre anglès per entendre’ns millor”, ha explicat el jugador amb un somriure al rostre, gairebé l’únic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)