Girona

Míchel: “Aquest any hem de tenir més mentalitat”

Després de l’estiu més llarg a can Girona, Míchel ha tornat a la sala de premsa en la prèvia del partit contra la Real Sociedad de dissabte. Per aquest matx, el tècnic madrileny tindrà les baixes confirmades de Toni, Ibra, Borja, Artero, Ureña, Bueno i Jastin que farà replantejar-se al club fitxar un futbolista a l’esquerra amb les lesions de Villa i Roca. D’altra banda, Juanpe i Valery ja estaran disponibles.

Valor a la pretemporada

“La pretemporada ha estat molt positiva i estic molt tranquil. L’equip juga al que nosaltres volem, estem preparats. La real porta molts anys en una estructura molt bona i l’equip juga de meravella, serà un rival molt difícil. La clau està en tenir la pilota de la millor manera a camp rival. La Real fa una gran pressió a dalt i fa que el rival pateixi molt. Arribem a la cita amb molta motivació i amb la il·usió de fer una gran temporada”, ha dit Míchel.

La Real d’Alguacil

“La Real no ha canviat res en la seva filosofia i idea de joc. Penso que serà molt difícil entendre el partit que hem de jugar. És clau la pressió dels dos equips i com sortir d’aquesta”. Míchel no ha entrat a l’hora de valorar els canvis a l’onze amb la marxa de Sorltoh o David Silva i la possible baixa per lesió d’Oyarzabal. “Els noms canvien, però l’equip segueix sent el mateix. Hi ha molt poques diferències respecte al darrer partit. Tenim clar com hem jugar i també com ho farà l’altre equip. És un equip Champions, que porta molts anys amb el mateix entrenador”, ha raonat el madrileny.

Partit de rècord

“És un orgull convertir-me en l’entrenador amb més partits a primera. Per mi simbolitza molt i és el lloc, Girona, on millor he estat a primera divisió. Estic molt motivat perquè el club i la ciutat estiguin a primera molts anys”, ha respost el de Vallecas que passarà a Pablo Machín en el podi a l’elit.

Partit semblant al darrer?

“ Sí i no. Nosaltres hem fet un pas endavant en el control del partit, però el rival serà el més complicat d’aquest inici. Saben controlat la pilota i viatjar junts. Tinc confiança en treure la nostre millor versió i jugar lluny de la nostra àrea amb una pressió després de pèrdua espectacular.”, diu Míchel que no té por a buscar nous objectius per la temporada. “La paraula d’aquest curs és mentalitat perquè després d’una gran temporada, l’equip pot tenir relaxació. He vist a la direcció esportiva i en el club que no és així. Els jugadors que han vingut tampoc son així i jo també, necessito veure tots els jugadors en aquesta versió. Aquesta continuïtat és possible i n’estic segur que farem un pas endavant i l’equip millorarà la temporada passada”, ha conclòs.

Míchel ha explicat que l’objectiu és la permanència, intentar estar per sobre de la desena posició i superar els 53 punts; fet que mai s’ha donat al club blanc-i-vermell.

Mercat i doble pivot

“La competició comença amb el mercat obert i passaran coses. Estem tranquils i la direcció esportiva ha fet un gran treball. Falten detalls per millorar la plantilla. L’equip està en una bona versió”. Una posició on sí que hi ha debat intern és la del pivot, a hores d’ara amb un perfil que li manca a l’equip: “. És la discussió que podem tenir. Veurem què és millor. Està clar que vull tenir gent en el mig camp que jugui bé, però també que pugui robar la pilota. Si Yangel no hi és pot ser una dificultat més per l’equip. Juguem tres o quatre jugadors per dins i penso que ara mateix l’equip és capaç de tenir la pilota amb tranquil·litat. És veritat que per agafar-la i per robar-la és més difícil sense jugadors com Oriol o Yangel. Pot ser que en el algun partit no tinguem a ningú”, ha conclòs Míchel que ha deixat anar un missatge clar, en català i directe cap a un dels principals objectius del mercat: un pivot posicional i més físic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)