Girona

El comiat del gran capità

Homenatge. Diumenge, durant la prèvia del partit contra el Getafe, el Girona s’acomiadarà amb els aficionats a Montilivi d’Eloi Amagat, que recentment va oficialitzar la seva retirada

El Girona va anunciar ahir per xarxes que diumenge, durant la prèvia del primer partit de lliga a Montilivi, s’acomiadarà com cal d’Eloi Amagat. L’etern capità va anunciar la seva retirada la setmana passada. I ho va fer amb un emotiu vídeo per xarxes en què repassava els moments més importants de la seva carrera. Bona part dels quals, amb el Girona. Eloi Amagat tanca una etapa de 20 anys de trajectòria en el futbol, en què s’ha convertit en l’únic jugador que ha vestit la samarreta blanc-i-vermella a tercera, a segona B, a segona A i a primera. I, tot i que va haver de marxar més d’una vegada per jugar cedit lluny de Montilivi, com diu el mateix futbolista: “Sempre era amb l’únic objectiu de tornar a casa.” I és que Eloi no només va complir el somni de qualsevol nen de ser jugador professional, sinó que, a més a més, ho ha pogut fer a casa. “Un somni amb el club de la meva vida, el club de casa meva, el meu Girona.” I el seu Girona, com no podia ser d’una altra manera, aquest diumenge li obrirà les portes un dia més per acomiadar-lo com es mereix.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)