Girona

Míchel: “Necessitarem ser agressius i intensos amb la pilota”

A les portes del primer partit a Montilivi de la temporada regular, Míchel ha comparegut a la sala de premsa en la prèvia de l’enfrontament de demà contra el Getafe. El Girona tindrà les baixes confirmades de Borja García, Joel Roca, Ricard Artero, Callens i Jastin. “Santi i Ibra han entrenat amb normalitat, però pensem que encara els hi falta una setmana més per estar a la convocatòria”, ha informat el tècnic de Vallecas.

Sobre el Getafe

“El Getafe és un equip molt competitiu, segur que té una manera de jugar que Bordalás ha fet sempre. Serà un partit molt complicat, són capaços d’empatar contra el Barça i que tingui poques opcions de gol. Per això, espero un partit molt complicat”

“Porten molts anys amb bons resultats i amb Bordalás rendeixen molt bé. Han fet temporades a Europa. Tenen un cos tècnic que fan les coses a la seva manera molt bé. Serà un partit difícil i haurem de treure la nostra millor versió”, ha dit Míchel

Les claus del partit

“Aquest partit la possessió no és el més important, sinó que ocasions de gol. En els últims anys, el Getafe va ser l’equip menys golejat de la lliga. Això vol dir que són molt solidaris que s’ajunten molt bé a fase defensiva i que és capaç d’arribar a gol amb molts jugadors. Sempre tenen tres o quatre jugadors a la rematada. Tenir la pilota no és sensació de dominar el partit, hem de ser un equip molt agressiu en la pilota i en camp rival. La nostra afició també ha d’estar amb nosaltres per tenir un plus en el camp”, ha respost.

Títol 2

La seva línea defensiva no està molt al darrea. És un equip que junta motlt lés línies i que en bloc és un equip molt solidari. Serà molt difícil el joc a dins entre línies, per això hem de ser un equip amb molta eficacia amb les passades. Quan recupera la pilota, són capaços d’arribar a gol amb tres o quatre jugadors. És un partit diferent a la Real, però en la pressió em sembla que serà el mateix difícil que a la Real. És veritat que la Real és un equip que vol la pilota i el Getafe no té la sensació d’estar malament sense la pilota. Per a nosaltres, és molt important que fer amb la pilota i tenir per tenir. Una cosa que hem parlat molt durant la setmana, hem d’arribar en quatre passades a l’última zona de tres quarts. És molt difícil fer-ho ràpid, però hem de trobar la solució”, ha conclòs el tècnic madrileny.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)