Girona

Míchel: “Estic molt satisfet, però hem de millorar i generar més”

Míchel ha valorat el primer partit a casa, on el seu conjunt s’ha endut els tres punts per un contundent 3-0.

Millora en la verticalitat

Sí, hi ha hagut moments que sí, i altres que no tant, sobretot a la 1a part. intentàvem trobar l home lliure amb Iván i Yangel, i quan els hem trobat de vegades hem anat massa de costat a costat. Ens ha faltar profunditat. A la segona ja ho hem millorat. Ells han estat bé amb el que saben fer, i nosaltres amb el que sabem nosaltres. Als duels ens ho han guanyat tot, sobretot a la banda d’Arnau. I han centrat molt. Però nosaltres volíem aconseguir que corresin enrere, i quan ho hem fet, hem marcat. El partit ha sigut molt complicat. hem de seguir millorant perquè el rival ens ha superat en el seu, i hi haurà dies que no tindràs l’efectivitat d’avui, per tant, hem de seguir millorant.

Satisfet

Estic molt satisfet perquè es un partit molt difícil, i ells juguen a estar molt junts i ser capaços de robar-te i portar la pilota ràpid a la teva àrea. I hi ha hagut moments que ho podríem haver arreclat. Per exemple, quan hem torbat a Iván, sobretot a la segona part aconsegueixes que corrin enrere. Tenir la possessió amb el Getafe no serveix de res perquè ells se senten còmodes amb això. Però estic satisfet perquè és un partit molt difícil. Venien de aconseguir un punt amb el Barça, vol dir q son un equip que treballa i competeix molt bé, però nosaltres hem tingut molta eficàcia. Tenir dos davanters com Stuani i Artem et dona la possibilitat que la primera que tenen la posin, i t’obri molt més el partit.

Adaptació post-oriol

La baixa d’Oriol es molt important. Millor deixem ja de parlar d ell (riu). Ens hem intentant adaptar. Ser capaços de jugar amb un lateral d’interior com Miguel. Ser capaços de que Yangel tingui més remat però a l’hora jugui de migcentre. Amb això perdem una mica de joc, posant Arnau com a tercer central, però ens hem d’adaptar a la idea amb els jugadors que tenim. I segurament al llarg de la temporada canviarà. Necessito veure molt més a Artem, Sávio... i els jugadors que vinguin doncs també, ens anirem adaptant després d’una baixa important.

Tsygankov

Tenir-lo és una benedicció. Treballa, té futbol, té mentalitat, té humilitat. Per mi ho té tot. Ell se sent millor en banda que a l’interior. A més el meu anglès no és el millor per poder explicar-li, però poc a poc hi estem treballant. Victor ho farà molt bé per dins, i ens donarà moltes situacions de profunditat des de dins, tot i que ell se sent molt més còmode des de fora.

La banda esquerra: Sávio-Miguel

Miguel s’està adaptant a la posició perquè. amb Daley tenim una sortida de pilota espectacular. I com que ja tenim un esquerra, busco que Miguel ens doni profunditat, troba lloc al mig i arriba fins a Sávio. La compenetració, igual que l’any passat que vam ser dels equips que més eficàcia vam tenir per les bandes, ha estat bé, tenim jugadors de molta qualitat a les bandes.

Stuani

És un jugador que ho té tot a nivell tècnic i tàctic, però em falta veure-li la seva progressió a nivell mental, per això l’apreto molt. Avui ha fet 4 o 5 passades a darrere, quan sap que la pressió del getafe és adelentada. Vull un altre pivot perquè ara mateix només tinc 3 o 4 jugadors aquí. Estem esperant Ibra que la setmana que ve podrà entrar. Selvi ens està ajudant, i estem molt contents de l’ajuda de la pedrera. Però necessitem un més perquè la temporada és molt llarga.

Generar més i porteria 0

Hem de generar més. La dificultat avui era molta, perquè davant el Getafe és molt complicat, però m’agradaria generar més. Estic molt content també amb la porteria 0, la temporada passada no ho vam aconseguir fins la jornada 20, aquesta la 2. Seguim amb la nostra idea, però millorant en tasques defensives. Hem de créixer a a partir d’això.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)