Girona

Nou jugadors del Girona són citats per les seves seleccions

El Girona tindrà fins a nou jugadors internacionals amb els seus respectius països durant la propera aturada per seleccions que es realitzarà després de jugar la quarta jornada de lliga, programada pel 2 i 3 de setembre. A més de Tsygankov i Dovbyk, els dos futbolistes ucraïnesos citats per jugar contra Anglaterra i Itàlia dos partits de classificació per a la propera Eurocopa, també han estat preseleccionats pel combinat estatal sub-21 Pablo Torre, Arnau Martínez i Jastin Garcia, una de les sorpreses després de la brillant pretemporada amb el primer equip; Alexander Callens amb Perú, que disputarà la fase preliminar per accedir al mundial 2026 contra el Paraguai i el Brasil; Daley Blind amb els Països Baixos per jugar contra Grècia i Irlanda en la classificació per l’Eurocopa i Santi Bueno i Yangel Herrera, que defensaran l’Uruguai i Venezuela respectivament també en la fase de classificació pel mundial 2026 contra Xile i Equador, el central charrúa, i per jugar contra Colòmbia i Paraguai el migcampista veneçolà.

Es dona la curiositat que Callens, Santi Bueno i Jastin García han causat baixa per lesió –el lleidatà també per sanció– en els primers partits de lliga i que el de Montevideo no ha realitzat ni pretemporada a les ordres de Míchel.

El club, també ha reconegut la internacionalitat sub-15 de Mamadou Cenlu Bah, futbolista del cadet B.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)