Girona

Eric Garcia: “Estic il·lusionat. Pot ser una gran temporada per mi”

Eric Garcia va ser un dels tres jugadors que van aterrar a Montilivi en l’últim dia de mercat. De fet, el central del Martorell va arribar cedit del Barça escassos minuts abans de les dotze de la nit, tot i que l’acord ja estava segellat unes hores abans. A l’espera de la seva presentació oficial, Eric Garcia ha parlat avui per primera vegada com a jugador del Girona en una entrevista concedida als mitjans del club i aquestes han estat les seves declaracions principals.

L’arribada al Girona

“Estic molt il·lusionat, de veritat. Crec que pot ser una temporada molt bona per mi. Intentaré ajudar el màxim a un equip, que ja es va veure la temporada passada que va fer una gran temporada i un bon futbol. Al final, vinc a jugar.”

La presa de la decisió

“Quan vaig parlar amb Míchel ho vaig tenir molt clar. Com em va parlar de com em veia i com creia que podia ajudar l’equip. Com entén el futbol és de la manera en què jo he entrenat als clubs que he estat fins ara i per això crec que era una bona oportunitat.”

L’estil de joc

“Una de les coses més importants a l’hora de triar on anar va ser aquesta, perquè és un estil de joc que estic molt acostumat a fer i crec que puc aportar moltes coses.”

“Crec que tinc unes característiques que, quan vaig parlar amb Míchel, entraven dins del que havia fet sempre i crec que tant amb pilota com sense puc ajudar molt a l’equip.”

A prop de casa

“Estic al costat i tinc família per Girona i per Santa Pau, a Olot, de manera que gairebé em sento com a casa”.

La visió del Girona

“És un club que està creixent molt i ja es va veure l’altre dia que la gent està molt il·lusionada amb aquest inici de temporada que s’està fent. Crec que és un club que encara creixerà molt més i estem aquí per intentar ajudar a que així sigui.”

La dinàmica de l’equip

“Una temporada acaba sent molt llarga i fins ara podies disfrutar més de les victòries, però ara començaran a venir partits més seguits. Són dies en què pots tenir un mal dia i el rival et pot superar i guanyar-te, però crec que hem de sortir cada partit amb la mentalitat que està tenint l’equip d’intentar guanyar tots els partits. Míchel ens intenta contagiar això. Han estat partits contra rivals complicats on s’ha pogut aconseguir la victòria. Des de la humilitat i el treball sempre s’ha d’intentar aspirar al més alt possible.”

A fora el camp

“Sóc una persona bastant tranquil·la. M’agrada molt veure futbol, estar amb la família i els amics, així que crec que Girona és un gran lloc on estar.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)