Girona

Cinquena renovació del contracte

Quique Cárcel va arribar l’estiu del 2014 a Montilivi –després de la renúncia d’Oriol Alsina–, procedent de l’Hospitalet. No va passar ni mig any que, amb l’equip de Pablo Machín en plena forma (va ser la temporada dels 82 punts que va acabar amb la patacada contra el Lugo), el club es va entendre amb el director esportiu per allargar-li el contracte per dues temporades més, fins al juny del 2017. Deia aleshores: “Vaig venir sabent que el pressupost seria ajustat, i continuarem per aquests camins. No tot serà tan maco com sembla ara.”

El març del 2016, ja amb Pere Guardiola com a ideòleg del projecte a Montilivi, Cárcel va tornar a renovar per dues temporades més, fins al juny del 2019. Deia: “Sempre m’he sentit ben tractat. El primer content per la renovació soc jo. Des de l’arribada dels nous propietaris, ha crescut l’ambició.”

La tercera renovació de Cárcel va ser el maig del 2018, després de l’estrena a primera i l’endemà de la marxa de Pablo Machín al Sevilla. “Estem parlant de l’arquitecte i l’ideòleg d’un projecte que ha fet créixer el club i ens ha dut a primera divisió a competir contra els millors”, deia Delfí Geli sobre Cárcel, lligat aleshores fins al 2022. Amb l’ascens a primera i assegurada la continuïtat de Míchel, també va renovar Cárcel, fins al 2025. I, ara, la cinquena renovació, fins al juny del 2027.

FINS AL 2017
Pactada el desembre del 2015
FINS AL 2019
Pactada el març del 2016
FINS AL 2022
Pactada el maig del 2018
FINS AL 2025
Pactada el maig del 2022
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)