Girona

“He canviat de mentalitat”

Un dels motius que millor explica l’inici de temporada del Girona és el gran rendiment individual de tota la plantilla, fins i tot dels qui no han estat habitualment titulars. Yan Couto va ser dilluns el millor exemple, i és que el brasiler va gaudir de la primera titularitat del curs aprofitant l’absència per lesió d’Arnau i va ser un dels grans protagonistes de la victòria a Granada; defensant amb solidesa la seva banda, sent un punyal en atac i marcant el gol que sentenciava el partit. “Sabia que m’arribaria una oportunitat i estic molt feliç d’aprofitar-la havent mostrat la meva millor versió”, va dir Yan Couto després del partit al Nuevo Los Cármenes, reconeixent que aquesta temporada és un futbolista diferent: “He canviat moltes coses del dia a dia i crec que s’està notant en els partits. Arribo més aviat a l’entrenament al matí i també estic molt millor en l’alimentació. Crec que he canviat de mentalitat i ara puc entrenar millor. Estic més fort i intens i es nota en els partits que físicament estic molt bé.”

Yan Couto, que també va ser decisiu en la victòria contra Las Palmas a Montilivi assistint amb el cap Portu en l’acció del gol del triomf, va marcar el 2-4 definitiu en una jugada que va iniciar Savinho, demostrant que la connexió brasilera promet donar moltes alegries als gironins. “Sempre parlem amb en Sávio que, quan un dels dos vagi cap a dins amb pilota, hem d’intentar mirar cap a l’altre costat, perquè sempre hi ha algú sol. La passada era per a mi però Stuani l’ha tocat. Tot i això he pogut rebre, retallar cap a dins i definir amb l’esquerra, que tinc confiança. És un gol molt important per a mi”, va dir Yan Couto, que s’ha guanyat de sobres l’oportunitat de mantenir la titularitat dissabte a Montilivi contra el Mallorca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)