Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“Ens interessa que el ritme del partit sigui molt alt”

Per a Míchel mai hi ha un partit fàcil, i el d’aquest migdia contra el Mallorca encara menys. El tècnic de Vallecas té clar que els cinc punts que tenen els balears no reflecteixen el seu potencial. “És un partit molt complicat perquè el Mallorca ha venut Kang-In Lee per molts diners i s’ha reforçat molt bé. Juguen amb la línia de cinc al darrere i estan còmodes en fase defensiva. Tenen jugadors molt bons, com Darder i Dani Rodríguez, i poden jugar amb dos davanters. És veritat que amb pilota aturada i en centrades des de la banda serà important defensar l’àrea, perquè tenen molt potencial en el joc aeri”, comenta Míchel sobre el conjunt balear, tenint clar com s’hi ha de fer front: “Ens interessa que el ritme del partit sigui molt alt i hem de fer una gran pressió després de pèrdua de pilota. El curs passat vam guanyar, però no va ser el nostre millor partit perquè van aconseguir que el nostre ritme no fos bo, i per això crec que haurem de fer alguna cosa diferent.”

Més enllà del que avui es veurà sobre la gespa, Míchel té la confiança plena que els seus jugadors no abaixaran el nivell de concentració tot i la bona dinàmica. “Espero que l’equip estigui al cent per cent, amb agressivitat i bona mentalitat davant la nostra afició. Si pensem que serà un partit fàcil, perdrem segur, perquè tindrem un equipàs al davant”, valora el tècnic blanc-i-vermell, que no dona importància al fet de poder ser líder per unes hores i que manté clars els objectius: “Hem de continuar una tercera temporada a primera divisió, tot i que per ambició ens puguem marcar objectius més alts. Encara queda molta lliga i per mi hem de millorar moltes coses per continuar en aquesta dinàmica. Ser líder seria maco, però és completament anecdòtic, i per unes hores encara més, perquè la classificació es mira al final de la temporada.”

Sobre la setmana que se’ls presenta als gironins, amb tres partits en vuit dies, el tècnic està convençut que la plantilla respondrà: “El més important és el partit del Mallorca, el primer. Tenim una plantilla molt bona i qualsevol pot jugar. Segur que necessitarem a tothom.”

EXIGÈNCIA

“Per mi encara hem de millorar moltes coses per continuar en una bona dinàmica”

EL RIVAL

“És un equipàs. Està còmode en defensa i té molt potencial en el joc aeri”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)