Girona

J. Aguirre

Tècnic del Mallorca

“El que ha fet el Girona no és casualitat”

En la roda de premsa d’ahir prèvia a visitar avui el Girona, el tècnic del Mallorca,, Javier Aguirre, es va desfer en elogis cap a l’equip blanc-i-vermell i el seu inici de temporada. “La temporada passada ja van fer coses molt bones. Vam acabar igual en la classificació, però no els vam poder guanyar ni a casa ni al seu camp. És un equip que juga molt bé i que ara mateix té la fletxa cap amunt després d’encadenar quatre victòries. El que ha fet el Girona no és casualitat, perquè juga molt bé”, va comentar el tècnic mexicà, sorprès en part pels bons resultats dels gironins: “No és normal que ho faci un equip que no sigui ni el Barça ni el Madrid, però està sent la revelació de la temporada. És un equip ben entrenat, amb bons jugadors i amb bona dinàmica, però no ens queda cap més opció que intentar contrarestar-ho.”

Aguirre també va destacar la felicitat viscuda aquesta setmana després de la primera victòria de la temporada: “L’ambient és diferent i sempre es treballa millor. Soc el primer que sap que es pot jugar millor, però estem en una zona perillosa i hem d’anar sortint-ne a poc a poc, i sempre és millor afrontar-ho amb victòries.”

EL GIRONA

“No és normal que ho faci un equip que no sigui el Barça o el Madrid”

PAS A PAS

“Podem jugar millor, però estem en zona de perill i hem d’anar sortint-ne”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)