Girona

Míchel: “L’equip ho ha executat tot a la perfecció”

Orgullós i satisfet, Míchel Sánchez ha atès als mitjans de comunicació presents a la sala de premsa de Montilivi per valorar i analitzar el triomf, el cinquè consecutiu, del Girona en les primeres sis jornades de lliga. El tècnic ho ha vist així:

L’anàlisi

“Hem entrat 2-3 minuts malament al partit però ha estat la millor primera part com a tècnic d’un equip meu. No era fàcil davant d’un 5-4-1, insistint i connectant molt bé. Hem tingut la sensació que podíem donar la volta al marcador i s’ha vist ràpid. Content perquè no hem de perdre la connexió aquesta i mantenir la mentalitat de ser agressius amb la pilota com hem estat en moltes fases del partit. Feliç per la plantilla que ho executa tot a la perfecció. 16 punts, cinc victòries seguides… La gent està il·lusionada però això és el començament d’una cosa però queda molt, tinc molt respecte a la competició”.

La tendència positiva

“estem en un gran moment i la idea és que tinguem una regularitat. El que ens va fer pujar i el curs passat va ser tenir regularitat en el dia a dia. Després perdrem partits i tindrem mals moments però si el dia a dia és bo se soluciona tot amb un altre company. Això és el que necessito”, ha assenyalat el madrileny.

Gols en contra al final

“No els he analitzat. Com a situació puntual pot ser que hàgim tingut una davallada de concentració però em quedo amb tot allò positiu i l’equip mereix que es parli bé d’ells”.

El lideratge

“Sobretot penso en aconseguir l’objectiu. Queda molt per competir, mantenir-nos és l’objectiu. Més enllà del resultat les sensacions que transmet l’equip em fa ser optimista i tenir il·lusió”, ha dit Míchel, que afegia: “Farem la captura. Juguem per la nostra gent i avui hauran marxat a casa orgullosos del seu equip”.

El rendiment de Savinho

“És un jugador que està sorprenent a tothom. La capacitat de superar rivals hi ha pocs jugadors a la lliga. L’hem d’ajudar a assimilar tot el que li passa però ho assumeix amb naturalitat. És un plaer veure’l jugar i està mostrant un rendiment molt alt”, ha sentenciat un Míchel content i orgullós.

Aguirre: “Ens han passat per sobre”

El tècnic del Mallorca també ha estat concís i clar en la seva valoració de la derrota del seu equip a mans d’un Girona que l’ha empetitit: “El partit, evidentment, ens deixa males sensacions. Ens ha passat per sobre el rival i ho hem de reconèixer. M’he equivocat en el plantejament i en l’ordre dels jugadors damunt del terreny de joc”, ha explicat Javier Aguirre, que ha sentenciat: “El Girona té molt bones individualitats, està amb confiança i cal felicitar-los pel futbol que està fent. Tan de bo estigui així tot l’any ja que és maco que un equip modest pugui estar a la part alta”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)