Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“El Vila-real ens farà patir, és un equip de gran nivell”

El tècnic del Girona, Míchel Sánchez, va comparèixer dilluns en la roda de premsa prèvia del partit d’aquesta tarda a la Ceràmica. Entre molts missatges, el madrileny va voler rebaixar l’entusiasme instaurat a l’entorn de l’equip i l’afició. “El lideratge és una anècdota a la jornada 6. Per mi no té cap sentit donar-hi gaire importància perquè tot això acaba de començar. És veritat que l’equip està bé i el dia a dia és una sensació molt bona. El rendiment de l’equip és perfecte per a nosaltres com a cos tècnic, el club i l’afició. Prefereixo la dada que durant el 2023 som l’equip que porta –després del Barça, l’Atlético i el Madrid– més punts”, va dir el tècnic del Girona.

“El Vila-real és un equipàs d’Europa i que té una gran plantilla en totes les línies. És impossible pensar que nosaltres vulguem ser protagonistes, ells tenen un nivell tècnic molt alt. És difícil que en el seu atac no trobin la responsabilitat i la jerarquia que mostren sempre, però per a mi és més important ser nosaltres mateixos. No vull que la gent pensi que nosaltres sempre dominarem el joc, perquè és impossible contra equips grans. Tinc la sensació que des de fora tot es veu fàcil. No és la nostra idea. El de dimecres és un partit en què l’equip ha de patir per guanyar i l’atmosfera exterior no diu res en aquest sentit. Sorloth, Baena, Parejo –té un peu espectacular–, a darrere Albiol és un líder...”, insistia Míchel.

El madrileny també va parlar del gran moment que viu el seu equip: “La gent té ganes d’anar a camp rival, de ser protagonista. Per mi tot això és el millor de tot. Quan tu arribes amb tanta gent, costa més no fer gols. Estic molt content en aquest sentit, perquè l’equip no només està pendent del gol de Stuani o Artem. Qualsevol jugador pot fer gol. Després del partit veurem on estem, continuarem la feina per guanyar el següent partit, que és el del Madrid, un dels millors equips del món. En la jornada 6 no pots canviar la mirada i pensar en Europa. En el meu cap, és impossible canviar d’objectius. Queda molt, de veritat, i els equips són molt bons”, va concloure Míchel en la prèvia del partit d’avui.

PRUDÈNCIA

“Tinc la sensació que la gent ho veu tot fàcil i no és així; Europa no és l’objectiu”

SOBRE EL VILA-REAL

“És un equip bo i que sap tenir jerarquia, per guanyar haurem de patir molt”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)